S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Kvasnice na moskovskú vodku

1045

cena pred zľavou 5,50 EUR
naša cena 3,85 EUR
akcie
zľava 30 %

Top Shelf Anglický dry Gin 50ml

823

bežná cena 5,90 EUR
naša cena 4,80 EUR
novinka
akcie

Kentucky Bourbon esencia

826

naša cena 4,93 EUR
novinka
akcie
zľava 15 %

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Kvasnice Fervens™ SLC (Cerevisiae)


        

Kvasnice Fervens™ SLC (Cerevisiae)

Univerzálne kvasnice do vína aj kvasov na dastiláciu.

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 1064
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 24,17 EUR
naša cena s DPH (20 %):
29,00 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Fervens™ SLC (Cerevisiae)

Kvasnice sa vyznačujú mimoriadnou čistotou a vysokou kvasnou účinnosťou. Majú výbornú odolnosť voči alkoholu (do 14-15 stupňov). Sú odporúčané pre primárne kvasenie. Vhodné a často využívané pre ovocné kvasy a výrobu vína. Ide o základný typ kvasiniek s všestranným použitím.

Dávkovanie:

Suché aktívne kvasnice musia byť pred použitím "rehydratované", totiž pridané do malého množstva (1:15) muštu, vínneho muštu alebo sladké vody, kde musia zostať po dobu 12 - 18 hodín pri teplote 25 - 30 ° C. Vzápätí sa takto získaný roztok pridá do masy určenej ku kvaseniu, do ktorej sa následne pridávajú tradičné aktivačné činidlá: všetko sa potom dôkladne premieša a prevetrá.

10 - 25 g / hl v prípade vína bieleho a červeného

25 - 50 g / hl v pripade zastavenia kvasenia

Spôsob použitia Metóda A:

Dať v Pomere 1:10 do vody s teplotou 35 - 40 ° C a nechať asi 10 minút v pokoji. Zamiešať a nechať ďalších 5 - 10 minút stáť, v žiadnom prípade neprekročiť hranicu 30 minút. Za stáleho miešania pridávať do vína.

Metóda B:

Dať v pomere 1:10 do 5 - 8% sladené vody alebo do číreho muštu alebo do zmesi muštu s vodou. Všetko nechať uležať za teploty 27 - 30 ° C po dobu 12 - 18 hodín. Potom za stáleho miešania pridávať do vína. Tým sa umožní rýchlejšie započatie kvasenia.

Vzhľad - jemné drobné tyčinky

Farba - svetlo béžová

Vôňa - charakteristická, príjemná

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

OTA2OGQw
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: