S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

bežná cena 5,80 EUR
naša cena 4,80 EUR
novinka
akcie

Limitovaná Akcia posledné kusy skladom !!!

1144

naša cena 12,39 EUR
akcie
top produkt
zľava 30 %

Americký aromatický chmeľ.

563

naša cena 7,50 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%




        

Oenoferm Belle Arome 10g

Vínne kvasinky

 


0x
Dostupnosť: Dočasne nedostupné
Číslo produktu: 444
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 1,42 EUR
naša cena s DPH (20 %):
1,70 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Popis produktu:

Oenoferm® Belle aróma je zvláštny kvasinkový kmeň na výrobu bielych vín moderného štýlu.S kvasinkami Oenoferm® Belle aróma sa môžu získať arómy predovšetkým s ovocia s bielou dužinou, citrusových a ríbezľových tónov.
Produkt a účinok:

Oenoferm® Belle aróma sa používa na výrobu bielych vín so silnými tónmi ovocia. Priebeh kvasenia Oenoferm® Belle aróma je mierny, ale kontinuálny.Tým zostávajú zachované rozmanité arómy a ich intenzita. Tvoría sa výrazné ovocné estery a tioly.Vhodná teplota kvasenia pre kvasný priebeh a senzoriku: 17-22 ° C.Tolerancia alkoholu: 14% objem.
Dávkovanie:

Pridanie 25-35 g Oenoferm® Belle aróma na 100 l muštu vyprodukuje optimálne množstvoživotaschopných buniek kvasiniek na ml muštu. Táto vysoká hustota buniek garantuje okamžité začatie kvasného procesu a dominanciu nad divokými kultúrami kvasiniek.
POUŽITIE:

Rehydratácia Oenoferm® Belle aróma sa vykonáva v cca 10-násobnom množstve vlažnej zmesi muštu a vody 1: 1 (37-42 ° C). Oenoferm® Belle Aróma pomaly premiešať a nechať 20 minút napučiavať.Potom kvasinkovú suspenziu pridať za stáleho miešania do celej nádrže. Rozdiel teplôt medzi teplou uspenzí kvasiniek a chladným muštom nesmie byť vyššia ako 8 ° C. Inak môže dôjsť k tzv. Šoku kvasiniek a mnoho buniek bude poškodených.Aby kvasinky včas zosilneli do svojej vitality, pridá sa do rehydrovanej suspenzie po cca. 10 minútach biologický aktivátor kvasiniek a výživa do kvasiniek  v rovnakom množstve ako kvasiniek. Na začiatku kvasného procesu skontrolovať teplotu, aby sa kvasný proces držal na potrebnej úrovni.
Skladovanie: Skladovať v chlade a suchu.

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

NmU0OGZm
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: