S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Top Shelf Anglický dry Gin 50ml

823

bežná cena 5,90 EUR
naša cena 4,80 EUR
novinka
akcie

Mandarinková Esencia

774

naša cena 2,90 EUR
novinka
akcie

Aromatický chmeľ

095

naša cena 4,10 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%




        

PIVO US WEST COAST 1,7kg

Americké osviežujúce pivo California Common

 

novinka akcie


0x
Transparentná história cien
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 991
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 13,25 EUR
naša cena s DPH (20 %):
15,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Uvartesipivo US West Caost


Domáce pivo v USA West Coast je ľahké americké pivo zo západného pobrežia.

Jedno z najobľúbenejších amerických pív.

Súprava obsahuje výťažok z jačmenného sladu 1,7 kg a americké kvasnice US west coast 7g.

Z jednej plechovky si môžete pripraviť 20-23 litrov osviežujúceho domáceho piva.

Spôsob prípravy:

Pred použitím zariadenie umyte a vydezinfikujte pripravkom Chempro-OXI

  • Nasypte kvasnice z vrecka do 100 ml pohára prevarenej a ochladenej vody s lyžičkou dextrózy (27 - 30 ° C). počkajte aspoň 30 minút.
  • Uzavretú plechovku vložte do horúcej vody aby obsah teplom zredol.
  • 1 kg dextrózy , maltózy alebo 1,2 kg sladového výťažku rozpustite v 2 litroch horúcej vody,
  • Nalejte obsah plechovky do čistého hrnca a za stáleho miešania ju poriadne povaríme.
  • Nalejte do fermentora a zalejte studenou vodou až 20-23 litrov. Teplota mladiny musí byť medzi 16-22 ° C.
  • Pridajtejte hydratované kvasnice do fermentora a asi 2 minúty dôkladne premiešajte, aby sa mladina správne okysličila.
  • Fermentor uzavrieme vekom s kvasnou zátkou 
  • Fermentácia trvá 4 - 8 dní. Ak sa v kvasnej zátke neuvoľnuje žiadny CO2, fermentácia sa považuje za ukončenú. Po ukončení fermentácie nalejte pivo do sterilných fliaš pridaním asi 3 g dextrózy alebo fermentačného dropsu do 0,5 l fľaše. Po uzavretí flaše dextrózu dôkladne premiešajte, kým sa nerozpustí.
  • Nechajte 3-5 dní pri izbovej teplote a odložte minimálne na 21 dní na tmavé miesto. Trvanlivosť takto vyrobeného piva je 2–3 roky v chlade a uzavretej sklenenej fľaši.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YTVmYWM3
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: