S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble


Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » MLADINOVÉ KONCENTRÁTY » MANGROVE JACK » Saison 1,7kg Mangrove Jack´s 1,7 kg


        

Saison 1,7kg Mangrove Jack´s 1,7 kg

Mladinový koncentrát

novinka


0x

 

Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 426
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 13,83 EUR
naša cena s DPH (20 %):
16,60 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Uvartesipivo typu Saison (Sezónne letné pivo)

Mladinový koncentrát typu Saison.

Svetlé vrchne kvasené pivo typu Saison sa pôvodne varil v belgicku pre sezónnych

pracovníkov („saisonniers“) na farmách s nízkou úrovňou alkoholu. V stredoveku sa toto nízkoalkoholické 

pivo podávalo ako čistý zdroj hydratácie pre pracovníkov, ktorí konzumovali až päť litrov denne.

 Moderná výroba tohto štýlu má miernu až vysokú hladinu alkoholu  v rozmedzí od 5 do 8% ABV

Kombinácia ovocnej arómy s jemnou sladovou chuťou doplnená ľahkou kyslosťou. 

PARAMETRE:
horkosť EBU 15-20
farba svetlé
alkohol 6,2%
dávka na 15l
teplota 26-32 ° C
Ako prídavok použite 600g sladový výťažok alebo 500g dextrózy

Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom sáčku z tvrdej fólie.
Každý sáčok je naplnený za studena s využitím  dusíka pre  maximálne zabezpečenia pred kontamináciou výrobku.
Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňou.

NÁVOD NA PRÍPRAVU:
Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie.

Odoberte sáčok s kvasnicami zo spodu vrecka a zatiaľ ich odložte bokom.

Postavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.

Otvorte sáčok a nalejte extrakt do vysterilizovanej fermentačnej nádoby.

 3L vriacej vody a pridajte do fermentačnej nádoby. Pridajte 1kg kvasného cukru a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.

Dolejte na 15-23 litrov studenej vody podla toho aké silne chceme mať pivo a premiešajte. Kontrolujte teplotu  až klesne pod 25 ° C, tak môžete pridať kvasinky a dôkladne premiešať.

Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.

Fermentácia: Umiestnite fermentačnú nádobu na ľahko umývateľný povrch, je bežné že počas prvých dvoch dní pivo vypení hlavne pri silnejšej verzii Saisonu.

Uistite sa že sa jeho teplota pohybuje okolo 20-25 ° C počas aspoň 5-7 dní.

Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops , alebo dextrózu.

Uložte fľaše, alebo súdok na teplé miesto (21-27 ° C) po 5-7 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.

Odložte fľaše do chladu aspoň na 21 dní, do okamihu, keď je pivo vyčírené a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 3 mesiace ležať.

Hmotnosť: 1,7 kg

Made in: Nový Zéland

Alkohol: 3- 8%

Zloženie: sladový výťažok, jačmeň extrakt, karamel, chmeľový extrakt, sušené pivovarnícke kvasnice.

Koncentráty Mangrove Jack sú vyrobené z najkvalitnejšieho sladu a najlepších kmeňov kvasníc z celého sveta.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NWNiM
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: