S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Škótská Whisky

571

naša cena 1,90 EUR
akcie

Turbo kvasnice do kvasov

537

naša cena 4,50 EUR
akcie

Top Shelf Anglický dry Gin 50ml

823

bežná cena 5,90 EUR
naša cena 4,80 EUR
novinka
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Kompletné 3 v 1 enzýmy (pre obilné kvasy a tvrdé plody)


        

Kompletné 3 v 1 enzýmy (pre obilné kvasy a tvrdé plody)

Kompletná zmes 3 enzýmov pre obilné kvasy a tvrdé plody

 

novinka


1x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 811
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 3,50 EUR
naša cena s DPH (20 %):
4,20 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
   

Kompletná špecifikácia

Kompletná zmes 3 enzýmov pre obilné kvasy a tvrdé plody

Kompletná zmes 3 enzýmov určená pre kvasy založené z obilnín, kukurice a zemiakov. Enzýmy sú vhodné aj pre tvrdé ovocné plody. Nedoporučujeme ich však používat na vínne kvasy.

Balenie obsahuje 3 enzýmy:
1) Pektináza štiepi pektín v bunkových stenách, čo spôsobuje skvapalnenie kaše
2) Amyláza rozkladá škrob na dextríny a disacharidy
3) Amyloglukosidáza/glukoamyláza rozkladá dextríny a disacharidy na glukózu

Použitie 3 v 1 enzýmov pre objem rmutu (5 - 25 litrů):
Rozomletú surovinu (max 8 kg) vložte do kvasnej nádoby, pridajte vriacu vodu a poriadne premiešajte. Keď klesne teplota zmesi na 45-50°C, pridajte enzýmy. Zmes znovu poriadne premiešajte a nechajte odležať 2 hodiny. Následne doporučujeme upraviť PH kvasu na 5-6,5 PH. K upraveniu PH sa používa kyselina citronová a na meranie sú ideálne lakmusové papieriky.

Upozornenie: Do kvasu nedávajte kvasnice skôr ako enzýmy! Enzýmy vyžadujú pre svoje rozpustenie v kvase teplotu okolo 50° C, ktorá kvasnice zahubí! Preto najskôr pridajte do kvasu enzýmy podľa návodu, potom kvas nechajte vychladnúť na teplotu, ktorú vyžadujú kvasnice a potom ich pridajte.

Výdatnosť: na 5-25 litrov
Složenie: enzýmy Pektináza, Amyláza a Amyglukosidase
Váha balenia:
4,2 gramov
Krajina pôvodu: Švédsko

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

M2FmY2I5ZT
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: