S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Thermo-box s výpustným ventilom

908

naša cena 55,00 EUR
akcie

Austrálsky aromatický chmeľ

846

naša cena 7,90 EUR
akcie

Luxusná sada pivnej kozmetiky

881

naša cena 47,90 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Kvasnice do kvasov. » Spiriferm Arom 25g


        

Spiriferm Arom 25g

Špeciálne pálenkové kvasinky k zintenzívneniu arómy

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 425
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 3,17 EUR
naša cena s DPH (20 %):
3,80 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Kompletná špecifikácia

Spiriferm Arom - suché kvasinky na prekvášanie kvasov k destilácii z aromatického ovocia.

Tieto kvasinky sa používajú k rozkvaseniu aromatických ovocných kvasov na destiláciu -pálenie.

Odporučená dávka - 25g/hl. Pred použitím revitalizovať v 5 - 10 násobnom množstve vody a muštu (1:1). Porehydratácii sa takto vytvorená emulzia aplikuje do nápoja.

Tak ako pri kvasení vína, aj pri fermentácii ovocných kvasov musí byť vhodne zvolený druh kvasiniek, ktoré by mali byť schopné špecifickej adaptácie na vyššie úrovne alkoholu. Určite Vám neodporúčame použitie kvasiniek neznámeho pôvodu ako i použitie kvasiniek určených pre pekárenstvo. Tieto nemajú vysokú toleranciu na alkohol a tak sa môže stať, že kvas neprekvasí do sucha. Tieto kvasinky môžu produkovať taktiež rôzne vedľajšie produkty kvasenia, ktoré ovplyvnia senzorickú stránku destilátov. Všetky druhy kvasiniek Erbslöh pri vhodných fermetačných podmienkach sú schopné kvasiť minimálne do 12 % alkoholu.Kvasinky Spiriferm Arom s dostatkom živín, dokonca nad 15 %. Rôzne kmene kvasiniek  sa taktiež líšia tvorbou vedľajších produktov (vyššie alkoholy, estery) v procese kvasenia v závislosti na podmienkach kvasenia (nízke teploty pri kvasení, málo živín). Na tieto negatívne podmienky kvasenia sú vhodné najmä kmene bayanus. Niektoré kvasinky majú vyššiu aktivitu glykozidických enzýmov, a tak sú výraznejšie aromatické látky (napríklad terpény)

Kvasinky Spiriferm Arom Spiriferm Clasic Spiriferm Oenoferm® Freddo
Typ Cerevisiae Cerevisiae Cerevisiae Bayanus
Priebeh kvasenia rýchle a bezpečné mierne alenepretržité rýchle za normálnychpodmienok pomalý štart, potomrýchle a bezpečne
Tvorbaaromatických látok vysoká stredná vysoká nízka
Špecifikácie tvorba buketnýchlátok     slabá penivosť,zachovanie kyselín
Potreba živín stredná až vysoká stredná stredná nízka
Odporúčanáteplota kvasenia 18-25 °C 18-25 °C 16-22 °C 14-20 °C
Tolerancia naalkohol do 15 % do 12 % do 14 % do 15 %
Odporúčané pre žlté ovocie,hrozno, výlisky jadrové ovocie,čerešne pre všetko ovocie

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovania Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

OGNmZWZkN
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: