S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

   katalóg stránok

   tovar

   Jooble

NOVINKY

arr3ZĽAVA PRE VÁS!  Dávame vám do pozornosti zľavovú kartu Cashback World. PREČO SA VÁM TÁTO KARTA OPLATÍ? 1. pri...

TOVAR V AKCII

naša cena 11,90 EUR
naša cena 2,40 EUR
naša cena 3,50 EUR

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 17,50 EUR
naša cena 11,00 EUR

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 46% 50g balenie ? 35% 25g balenie ? 9% 200g balenie? 10%

Naša zľava v rámci Cashback World.

 

 

PREČO SA VÁM TÁTO KARTA OPLATÍ?

1. pri každom nákupe nášho tovaru dostanete 2% zľavu

2. táto zľava sa prejaví v podobe EUR, ktoré prídu na váš účet.

3. zľavová karta platí nielen na Slovensku, ale po celom svete.

Obchodní partneri, ktorých zľavy môžete využívať a z ktorých peniaze rovnako prídu na váš účet, nájdete na www.cashbackworld.com

4. zľavovú kartu od nás dostanete ZADARMO

5. stačí, ak pri ďalšej objednávke uvediete v objednávkovom formulári, že máte záujem o kartu Cashback World a uvediete svoj dátum narodenia.

Iné zľavy ako Cashback NEPOSKYTUJEME!

Prosím, prečítajte si Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti MyWorld Slovakia, s.r.o., v spolupráci s ktorou Vám bude zľavová karta vystavená:

https://www.lyoness.com/sk/gtc

V prípade otázok ohľadom používania karty a služieb s tým spojených nás neváhajte kontaktovať:

ejarkovska@centrum.sk (tel. 0918 677 658)

 



» Farba piva.
Farba piva.

Koľko farieb má pivo?

Skúste si otvoriť svoje obľúbené pivko, nalejte si ho do priezračného pohára a pod dostatočným svetlom si všimnite jeho sfarbenie. Dnes si totiž povieme niečo o tom, ako pivo získava svoju farbu a koľko odtieňov môže mať.

To, že pivo má svoju typickú farbu a nie je „krištáľovo priezračné" ako voda, spôsobujú dve dôležité chemické reakcie. Prvá viaže aminokyseliny na cukor, ďalšia cukor rozpúšťa. Obe reakcie pridávajú každému pivu typickú a nezameniteľnú chuť. Samozrejme, len ak sa šesť značiek nevarí na jednom mieste a jediné, čo ich odlišuje, je etiketa.

Asi pred sto rokmi sa jeden šikovný francúzsky chemik Louis-Camille Maillard rozhodol skúmať reakciu aminokyselín a cukrov. Zistil, že  pri vysokých teplotách aminokyseliny s cukrami na seba vzájomne pôsobia. Tento prevratný objav sa nezmazateľne zapísal do histórie a Maillard sa vďaka nemu stal nesmrteľným.

ODM2NDBlY2