S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

   katalóg stránok

   tovar

   Jooble

NOVINKY

arr3ZĽAVA PRE VÁS!  Dávame vám do pozornosti zľavovú kartu Cashback World. PREČO SA VÁM TÁTO KARTA OPLATÍ? 1. pri...

TOVAR V AKCII

naša cena 15,00 EUR
naša cena 3,50 EUR
naša cena 6,20 EUR

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 3,70 EUR
naša cena 4,40 EUR

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 47% 50g balenie ? 36% 25g balenie ? 8% 200g balenie? 9%

Naša zľava v rámci Cashback World.

 

 

 

PREČO SA VÁM TÁTO KARTA OPLATÍ?

1. pri každom nákupe nášho tovaru dostanete 2% zľavu

2. táto zľava sa prejaví v podobe EUR, ktoré prídu na váš účet.

3. zľavová karta platí nielen na Slovensku, ale aj po celom svete. Obchodní partneri, ktorých zľavy môžete využívať a z ktorých peniaze rovnako prídu na váš účet, nájdete na www.lyoness.com

4. zľavovú kartu od nás dostanete ZADARMO

5. stačí, ak pri ďalšej objednávke uvediete v objednávkovom formulári, že máte záujem o kartu Cashback World a uvediete svoj dátum narodenia.

Iné zľavy ako Cashback NEPOSKYTUJEME!

Predtým, ako sa rozhodnete pre zľavovú kartu Cashback world, prečítajte si, prosím, všeobecné obchodné podmienky spoločnosti myWorld Slovakia, ktorej sme obchodným partnerom, a ktorej partnerom sa stanete aj vy:

https://www.lyoness.com/sk/gtc

V prípade otázok ohľadom používania karty a služieb s tým spojených nás neváhajte kontaktaktovať:

ejarkovska@centrum.sk (tel. 0918 677 658)

DAJTE SVOJIM PENIAZOM DOVIDENIA A NIE ZBOHOM!

:-)



» Farba piva.
Farba piva.

Koľko farieb má pivo?

Skúste si otvoriť svoje obľúbené pivko, nalejte si ho do priezračného pohára a pod dostatočným svetlom si všimnite jeho sfarbenie. Dnes si totiž povieme niečo o tom, ako pivo získava svoju farbu a koľko odtieňov môže mať.

To, že pivo má svoju typickú farbu a nie je „krištáľovo priezračné" ako voda, spôsobujú dve dôležité chemické reakcie. Prvá viaže aminokyseliny na cukor, ďalšia cukor rozpúšťa. Obe reakcie pridávajú každému pivu typickú a nezameniteľnú chuť. Samozrejme, len ak sa šesť značiek nevarí na jednom mieste a jediné, čo ich odlišuje, je etiketa.

Asi pred sto rokmi sa jeden šikovný francúzsky chemik Louis-Camille Maillard rozhodol skúmať reakciu aminokyselín a cukrov. Zistil, že  pri vysokých teplotách aminokyseliny s cukrami na seba vzájomne pôsobia. Tento prevratný objav sa nezmazateľne zapísal do histórie a Maillard sa vďaka nemu stal nesmrteľným.

NGMzNWN