Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Enzýmy a prípravky do kvasov
Enzýmy sú zvláštne fermenty obsahujúce iskru života.
Podmieňujú vegetatívny život vo všetkých rastlinných a živočíšnych bunkách. Existujú nespočetné druhy enzýmov. Práve oni charakterizujú nielen každý rastlinný alebo živočíšny druh, ale každej živej bytosti dávajú zvláštnu individualitu, obnovujú jej orgány a udržujú ich v činnosti. Bez enzýmov neexistuje žiadne delenie buniek, žiadny rast a žiadne rozmnožovanie. Oni sú súčasne správcami i vykonávateľmi, ktorých stvoriteľ vložil do každej živej bytosti. Oni riadia zložité chemické procesy v každej bunke, v každom jednotlivom orgáne človeka, zvieraťa a rastliny, presne tak, ako keby mysleli. Bez nich by štiepenie a zlučovanie látok vôbec neprebehlo. Určujú smery zložitých chemických reakcií.
Tekutý, špeciálny enzým pre destiláty na ovocie s tvrdou šupkou a dužinou
1265
Tekutý, špeciálny enzým pre destiláty na ovocie s tvrdou šupkou a dužinou
1266
Pektolytický enzým k podpore aromatiky a zvýšeniu výťažku alkoholu u ovocných destilátov
439
Je kvapalný pektolytický Enzým k podpore aromatiky a zvýšeniu výťažku alkoholu u ovocných destilátov
439
DISTIPUR jemný minerálny granulát, určený k harmonizácii vôni a chuti destilátov a liehovín.
732
DISTIPUR jemný minerálny granulát, určený k harmonizácii vôni a chuti destilátov a liehovín.
732
Kompletná zmes 3 enzýmov pre obilné kvasy a tvrdé plody
811