S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Kvasnice Still Spirits na výrobu RUMU

1143

naša cena 3,90 EUR
novinka
akcie

Australský červený rum

835

bežná cena 5,30 EUR
naša cena 4,80 EUR
akcie

Kvasnice na výrobu medoviny

819

cena pred zľavou 12,50 EUR
naša cena 10,00 EUR
novinka
akcie
zľava 20 %

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%




        

Enzým Pektoláza 5g

Prírodný enzým

 


0x
Dostupnosť: Dočasne nedostupné
Číslo produktu: 495
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 1,33 EUR
naša cena s DPH (20 %):
1,60 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Pektoláza je prírodný enzým, ktorý zvyšuje výťažok šťavy z ovocia,rozkladá pektíny v ovocí, uvoľňuje chuť , cukor a šťavu.

(Kvas potrebujeme mať žo najredší)

Dávkovanie 5 g je dostačujúce množstvo pre 25 kg tvrdého ovocia  (jablká, hrušky, dule) alebo 50 kg ovocia mäkkého ovocia  (ríbezle, hrozno, maliny).

Používa sa predovšetkým pri výrobe ovocného kvasu a bieleho vína.

Aplikácia: 

    • Vopred pripravené ovocie /  zaliať vriacou vodou tak, aby ich voda úplne zakryla a premiešala.
    • 5 g pektolazy sa rozpustí v 1 litri vody, zahreje sa na 50 ° C.
    • Keď teplota vody s ovocím dosiahne 50 ° C, nalejte roztok pektolázy.
    • Rozmiešajte intenzívne a nechajte 2 hodiny. Po 2 hodinách znova premiešajte.
    • Do kaše sa pridajú kvasinky pri teplote cca. 30 ° C. Po pridaní kvasníc intenzívne premiešajte rmut na 2-3 minúty.
    • Po približne 3-4 dňoch fermentácie, v závislosti od množstva cukru v ovocí, môžete pridať cukrový sirup (2 kg cukru na 3 litre vody) zahriate na 30 ° C. Cukrový sirup sa môže znovu pridať po ďalších 3-4 dňoch fermentácie.

Maximálna teplota fermentácie je 34 ° C.

Filtrácia sa najlepšie vykoná na konci fermentácie - takže nápoj získa výraznejšiu arómu a chuť. Tolerancia alkoholu je 18-19%.

 

 Pektolázu chovávajte v chladničke.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MDQ4Nz
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: