S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Kentucky Bourbon esencia

826

naša cena 5,80 EUR
novinka
akcie
naša cena 33,50 EUR
novinka
akcie

Mlynček na slad a kukuricu + 5kg sladu zadarmo

198

naša cena 49,60 EUR
akcie
zľava 20 %

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 33% 50g balenie ? 27% 500g balenie ? 19% 250g balenie? 21%



Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Hroznové koncentráty » Hroznový koncentrát - Božolé


        

Hroznový koncentrát - Božolé

Hroznový koncentrát typu Beaujolais (Božoli) Hroznový koncentrát na domácu výrobu 23 litrov kvalitného červného vína.

 

novinka


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 397
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 34,45 EUR
naša cena s DPH (19 %):
41,00 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Hroznový koncentrát typu Beaujolais (Božoli)

Hroznový koncentrát na domácu výrobu 23 litrov kvalitného ovocného vína.
Balenie obsahuje: 100% hroznový extrakt, kvasnice a stabilizátor.

 Set obsahuje:
5 litrov zahustenej hroznovej šťavy
Vínne kvasnice (sáčok „E“)
Stabilizátor kvasenia (sáčok „H“)

 Návod v 7 krokoch

1) Nachystajte si čistú kvasnú nádobu, zmiešajte hroznový koncentrát s vodou, aby ste dosiahli objem 23 litrov. Pridajte vínne kvasnice v balíčku „E“ (uistite sa, že teplota zmesi roztoku a vody je od 22 do 25 ° C - ak by tekutina mala viac ako 30 ° C, môžu kvasinky zahynúť) poriadne zmes s kvasnicami zamiešajte.

2) Hermeticky uzavrite kvasnú nádobu vekom s kvasnou zátkou zátkou a nechajte kvasiť pri 20 až 25 ° C. Kvas by mal začať kvasiť do 2 dní. Poznáte to bublaním vody v kvasnej zátke.

3) Výsledný produkt by malo kvasiť 10 až 16 dní. Koniec kvasenia spoznáte podľa ukončenia bublania vody v kvasnej zátke. Skontrolovať koniec kvasného procesu môžete pomocou oechslemetra alebo cukromerom zmeraním hodnoty neskvaseného cukru. Stupnica by vám mala ukazovať v ideálnom prípade „0“. To znamená, že je všetok cukor vykvasený a dielo je hotové.

4) Potom pridajte sáčok „H“ (stabilizátor kvasenia), premiešajte a nechajte dva až tri dni stáť. Prípravok odstráni z kvasu oxid uhličitý, ktorý kalí výsledný produkt.

5) Pokiaľ oxid uhličitý je preč, nechajte stáť kým sa kal neusadí.

6) Následne pomocou stáčacej hadice so sifónom stočte do inej nádoby tak, aby kal zostal na dne.

7) Pite! :)

 

Zloženie: 100% hroznový extrakt, droždie, konzervačné látky E202, E224
Krajina pôvodu: Švédsko
Váha balenia: 6,5 kg

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovania Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

OGE1O
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: