S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

naša cena 3,50 EUR
novinka
akcie

Sušené Whisky Kvasnice

879

naša cena 4,90 EUR
novinka
akcie

Akciová sada s tromi koncentrátmi

335

cena pred zľavou 86,20 EUR
naša cena 73,27 EUR
novinka
akcie
doprava zdarma
zľava 15 %

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Kompletné 3 v 1 enzýmy (pre obilné kvasy a tvrdé plody)


        

Kompletné 3 v 1 enzýmy (pre obilné kvasy a tvrdé plody)

Kompletná zmes 3 enzýmov pre obilné kvasy a tvrdé plody

 

novinka


1x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 811
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 3,50 EUR
naša cena s DPH (20 %):
4,20 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
   

Kompletná špecifikácia

Kompletná zmes 3 enzýmov pre obilné kvasy a tvrdé plody

Kompletná zmes 3 enzýmov určená pre kvasy založené z obilnín, kukurice a zemiakov. Enzýmy sú vhodné aj pre tvrdé ovocné plody. Nedoporučujeme ich však používat na vínne kvasy.

Balenie obsahuje 3 enzýmy:
1) Pektináza štiepi pektín v bunkových stenách, čo spôsobuje skvapalnenie kaše
2) Amyláza rozkladá škrob na dextríny a disacharidy
3) Amyloglukosidáza/glukoamyláza rozkladá dextríny a disacharidy na glukózu

Použitie 3 v 1 enzýmov pre objem rmutu (5 - 25 litrů):
Rozomletú surovinu (max 8 kg) vložte do kvasnej nádoby, pridajte vriacu vodu a poriadne premiešajte. Keď klesne teplota zmesi na 45-50°C, pridajte enzýmy. Zmes znovu poriadne premiešajte a nechajte odležať 2 hodiny. Následne doporučujeme upraviť PH kvasu na 5-6,5 PH. K upraveniu PH sa používa kyselina citronová a na meranie sú ideálne lakmusové papieriky.

Upozornenie: Do kvasu nedávajte kvasnice skôr ako enzýmy! Enzýmy vyžadujú pre svoje rozpustenie v kvase teplotu okolo 50° C, ktorá kvasnice zahubí! Preto najskôr pridajte do kvasu enzýmy podľa návodu, potom kvas nechajte vychladnúť na teplotu, ktorú vyžadujú kvasnice a potom ich pridajte.

Výdatnosť: na 5-25 litrov
Složenie: enzýmy Pektináza, Amyláza a Amyglukosidase
Váha balenia:
4,2 gramov
Krajina pôvodu: Švédsko

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

OTJlZjU3N
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: