Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Talianske esencie do liehovín. » Liehová esencia Zelené jablko 10 ml 1:400
Prírodná identická liehová vôňa pre liehoviny na potravinárstvo . použité suroviny na výrobu
sú plody jablka. Jablková aróma sa vyrába lúhovaním sušených zelených jabĺk v zriedenom kvasnom
rafinovanom jemnom liehu na po dobu 3 až 4 týždne .
Jablková aróma dodáva výslednému produktu nezameniteľnú ovocnu chuť .
Prírodný produkt bez prídavku chemikálií.
Dávkovanie : 1 :400
1ml /400ml ( 10 ml ja na 4 litre pálenky)
Na zjemnenie a zagulatenie chuti doporučujeme dokúpiť Glycerín
NAJPREDÁVANEJŠÍ
Svetlé, osviežujúce, populárne a tradičné európske pivo. Dobre vychladené skvele zaháňa smäd.
026
Pivo plné arómami tropického ovocia. Perfektná rovnováha medzi komplexnými ovocnými a sladovými tónmi, po ktorej nasleduje intenzívna horkosť.
363
Táto IPA sa vyznačuje vôňou čerstvých citrusov s výraznou grapefruitovou charakteristikou. Ostrá a prenikavá grapefruitová aróma použitého chmeĺu Vám doslova prinesie toto ovocie priamo pred nos.
744
