S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

JABLKOVÁ ESENCIA 10ml

941

naša cena 2,70 EUR
novinka
akcie

Hadička na stáčanie kvapalín

559

cena pred zľavou 16,00 EUR
naša cena 14,40 EUR
akcie
zľava 10 %
naša cena 22,00 EUR
novinka
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 36% 50g balenie ? 28% 500g balenie ? 16% 250g balenie? 19%



Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » MLADINOVÉ KONCENTRÁTY » MANGROVE JACK » Mangrove Jack´s Craft Helles Lager 1,8 kg


        

Mangrove Jack´s Craft Helles Lager 1,8 kg

Novozélandský láger

 

novinka


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 699
naša cena bez DPH : 20,00 EUR
naša cena s DPH (20 %):
24,00 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Uvartesipivo

Mangrove Jack´s Craft Helles Lager

Novozélandský láger je klanom Mníchovského ležiaku Helles s tónmi vanilky a ovocia. Pridané chmele Wakatu a

Jade Pacific na suché chmelenie prinášajú kvetinovú až koreninovú arómu.

Obsah alkoholu:  4,4 %

Horkosť:  18 - 24 IBU

Chmeľ na suché chmelenie: Wakatu 10 g a Pacific Jade 10 g

Farba:  zlatá

Štvrtý deň kvasenia (keď hustota klesne pod 1015) prídáme chmele na suché

chmelenie do fermentačnej nádoby (nemiešame).

Ideálna teplota prvotnej fermentácie: 18-22°C

Sáčok ja naplnený za studena pomocou dusíka. Nízka teplota pri plnení do sáčku

udržuje delikátnu chuť a vôňu, ktoré sa stratia pri pasterizácii plechoviek.

K výrobku doporučujeme kúpiť maltózu alebo dextrózu a fermentačný drops

Vyrobíte 23l piva.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MGUxZW
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: