S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble


Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » MLADINOVÉ KONCENTRÁTY » MANGROVE JACK » Mangrove Jack´s NORTHERN STAR BITTER


        

Mangrove Jack´s NORTHERN STAR BITTER

Mladinový koncentrát pre výrobu piva typu Bitter, dávka 23l

novinka


0x

 

Dostupnosť: Dočasne nedostupné
Číslo produktu: 1067
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 14,08 EUR
naša cena s DPH (20 %):
16,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Uvartesipivo Mangrove JACK'S NORTHERN BITTER 

Z mladinového koncentrátu vyrobíte polotmavé pivo  jantárovej farby s červeným odtieňom.

Na začiatku sú citiť ovocné vône a chute, ktoré doznievajú plnou chmeľovou horkosťou.

Teplota kvasenia 20-25°C

horkosť EBU 26-34

farba EBC 26-34

alkohol pri surogácii (1kg / 23l): 4,2%

Váha 1,8 kg

pri výrobe je potrebné pridať 1 kg kvasného cukru (maltóza, dextróza)

Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom vaku z tvrdej fólie.

Každý sáčok je naplnený za studena s využitím najmodernejších technológií za pomoci dusíka

pre zabezpečenie pred kontamináciou.

Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňou.

NÁVOD NA PRÍPRAVU:

Vyčistite a vysterilizujte celé vybavenie prípravkom Chempro-oxi

Odlepte  sáčok s kvasnicami zo spodu vrecka a zatiaľ ho odložte bokom (možete urobiť štartér)

Postavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.

Otvorte sáčok a nalejte extrakt do čistej fermentačnej nádoby.

Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby.

Pridajte 1kg kvasného cukru a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.

Dolejte až do objemu 20-23 litrov studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod

25 ° C, potom môžete pridať kvasnice  zo sáčku počkajte 20-30 minút a dôkladne premiešajte.

Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.

Fermentácia: do 12 hodín by mala nastať fermentácia, ktorá baude trvať 5-10 dní.

Kontrolujeme hustotu hustomerom.

Vykvasené pivo stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vhodte do fľaše fermentačný drops alebo

odmerkou dextrózu. Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (20-25° C) po 7 dní, kedy

prebieha

sekundárna fermentácia.

Fľaše s pivom preložte na chladné miesto na 14- 21 dní, do okamihu, kým je sa pivo nevyčíri a

kvasnice sa usadenia na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu

odporúčame ponechať, aspoň na 1-3 mesiace ležať.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ZDY0ZWF
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: