S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Akciová sada s dvomi koncentrátmi.

003

bežná cena 94,50 EUR
naša cena 89,78 EUR
novinka
akcie
doprava zdarma

Kvasnice vrchné POK

499

naša cena 8,00 EUR
akcie

Stojan na 80 fliaš

170

naša cena 18,90 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 36% 50g balenie ? 28% 500g balenie ? 16% 250g balenie? 19%



Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » MLADINOVÉ KONCENTRÁTY » MANGROVE JACK » M.J. TRADITIONAL » Mangrove Jack´s NORTHERN STAR BITTER


        

Mangrove Jack´s NORTHERN STAR BITTER

Mladinový koncentrát pre výrobu piva typu Bitter, dávka 23l

 


0x
Dostupnosť: Dočasne nedostupné
Číslo produktu: 1067
naša cena bez DPH : 14,08 EUR
naša cena s DPH (20 %):
16,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Uvartesipivo Mangrove JACK'S NORTHERN BITTER 

Z mladinového koncentrátu vyrobíte polotmavé pivo  jantárovej farby s červeným odtieňom.

Na začiatku sú citiť ovocné vône a chute, ktoré doznievajú plnou chmeľovou horkosťou.

Teplota kvasenia 20-25°C

horkosť EBU 26-34

farba EBC 26-34

alkohol pri surogácii (1kg / 23l): 4,2%

Váha 1,8 kg

pri výrobe je potrebné pridať 1 kg kvasného cukru (maltóza, dextróza)

Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom vaku z tvrdej fólie.

Každý sáčok je naplnený za studena s využitím najmodernejších technológií za pomoci dusíka

pre zabezpečenie pred kontamináciou.

Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňou.

NÁVOD NA PRÍPRAVU:

Vyčistite a vysterilizujte celé vybavenie prípravkom Chempro-oxi

Odlepte  sáčok s kvasnicami zo spodu vrecka a zatiaľ ho odložte bokom (možete urobiť štartér)

Postavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.

Otvorte sáčok a nalejte extrakt do čistej fermentačnej nádoby.

Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby.

Pridajte 1kg kvasného cukru a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.

Dolejte až do objemu 20-23 litrov studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod

25 ° C, potom môžete pridať kvasnice  zo sáčku počkajte 20-30 minút a dôkladne premiešajte.

Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.

Fermentácia: do 12 hodín by mala nastať fermentácia, ktorá baude trvať 5-10 dní.

Kontrolujeme hustotu hustomerom.

Vykvasené pivo stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vhodte do fľaše fermentačný drops alebo

odmerkou dextrózu. Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (20-25° C) po 7 dní, kedy

prebieha

sekundárna fermentácia.

Fľaše s pivom preložte na chladné miesto na 14- 21 dní, do okamihu, kým je sa pivo nevyčíri a

kvasnice sa usadenia na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu

odporúčame ponechať, aspoň na 1-3 mesiace ležať.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZmU5ZDIy
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: