S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Easy start mini 33cm

559

naša cena 7,90 EUR
akcie

Jablkové Brandy 50ml

821

bežná cena 5,30 EUR
naša cena 4,80 EUR
novinka
akcie

Ruský nealkoholický Kwas

459

naša cena 6,90 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 41% 50g balenie ? 31% 500g balenie ? 13% 250g balenie? 15%



Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » MLADINOVÉ KONCENTRÁTY » MASTER PINT » Master Pint American Wheat


        

Master Pint American Wheat

Pšeničné pivo

 


0x
Dostupnosť: Dočasne nedostupné
Číslo produktu: 782
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 13,75 EUR
naša cena s DPH (20 %):
16,50 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Svetlé pšeničné pivo amerického typu.

Tekutý koncentrát v hrubostennom vaku s kovovou fóliou proti pretrhnutiu s obsahom 1,6 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice na kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. 

MASTER PINT American Wheat je klasický prvý typ pšeničného piva v americkom štýle. Pivo sa vyznačuje vyváženou vyladenou horkosťou a dokonalou sladovou chuťou. Má stabilnú penu, tak ako sa na "pšeničiaka" patrí a výrazný pšeničný charakter. Tekutý koncentrát v hrubostennom vaku s kovovou fóliou proti pretrhnutiu s obsahom 1,6 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Do fermentácie odporúčame pridať 1,7kg tekutého sladového výťažku alebo kvasný cukor (dextrózu).

 

NÁVOD na fermentáciu:

1. Vyčistite a sterilizujte všetky zariadenia pomocou sterilizačných prostriedkov.

2. Kvasnice umiestnite do do teplej vody na 15 minút.

3. Rozpustite 1 kg cukru (menej odporúčaný), glukózu alebo 1,7 kg sladového extraktu (najlepší výsledný efekt). Pridajte do fermentačnej nádoby.

4. Vylejte mladinový koncentrát do fermentačnej nádoby, opláchnite vak teplou vodou a pridajte obsah do fermentora.

5. Naplňte nádobu na 23L vodou tak, aby výsledná teplota bola v rozmedzí 20-25 ° C. Dobre premiešajte, pridajte kvasnice.

6. nádobu uzavrite a nasaďťe kvasnú zátku. Nechajte kvasiť približne 10 dní pri teplote 20-25 ° C.

7. Po 10 dňoch skontrolujte pomocou hustomera. Ak je hodnota na hustomeri 1009 alebo menej, môžete stočiť do fliaš alebo súdkov. Ak je nad 1009 - počkajte ešte niekoľko dní.

 

NÁVOD na fľaškovanie:

1. Používajte iba čisté a sterilizované fľaše určené pre pivo

2. Do každej fľaše pridajte 4-5 g kvasného cukru na 500 ml fľašu a uzavrite

3. Umiestnite na dva týždne na miesto s izbovou teplotou

4. Potom umiestnite na chladné miesto so stabilnou teplotou

 

 

 

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YTk1Mzc1N
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: