S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

naša cena 1,90 EUR
akcie

Citrónový Rum 20 ml

568

naša cena 2,50 EUR
akcie

Mladinový koncetrát + sladový výťažok

546

naša cena 18,90 EUR
novinka
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 36% 50g balenie ? 28% 500g balenie ? 16% 250g balenie? 19%



Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » MLADINOVÉ KONCENTRÁTY » MASTER PINT » Master Pint American Wheat


        

Master Pint American Wheat

Pšeničné pivo

 


0x
Dostupnosť: Dočasne nedostupné
Číslo produktu: 782
naša cena bez DPH : 13,75 EUR
naša cena s DPH (20 %):
16,50 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Svetlé pšeničné pivo amerického typu.

Tekutý koncentrát v hrubostennom vaku s kovovou fóliou proti pretrhnutiu s obsahom 1,6 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Vrchné kvasnice na kvasenie v rozmedzí 20 - 24°C sú súčasťou balenia. 

MASTER PINT American Wheat je klasický prvý typ pšeničného piva v americkom štýle. Pivo sa vyznačuje vyváženou vyladenou horkosťou a dokonalou sladovou chuťou. Má stabilnú penu, tak ako sa na "pšeničiaka" patrí a výrazný pšeničný charakter. Tekutý koncentrát v hrubostennom vaku s kovovou fóliou proti pretrhnutiu s obsahom 1,6 kg je určený na výrobu 23 litrov piva. Do fermentácie odporúčame pridať 1,7kg tekutého sladového výťažku alebo kvasný cukor (dextrózu).

 

NÁVOD na fermentáciu:

1. Vyčistite a sterilizujte všetky zariadenia pomocou sterilizačných prostriedkov.

2. Kvasnice umiestnite do do teplej vody na 15 minút.

3. Rozpustite 1 kg cukru (menej odporúčaný), glukózu alebo 1,7 kg sladového extraktu (najlepší výsledný efekt). Pridajte do fermentačnej nádoby.

4. Vylejte mladinový koncentrát do fermentačnej nádoby, opláchnite vak teplou vodou a pridajte obsah do fermentora.

5. Naplňte nádobu na 23L vodou tak, aby výsledná teplota bola v rozmedzí 20-25 ° C. Dobre premiešajte, pridajte kvasnice.

6. nádobu uzavrite a nasaďťe kvasnú zátku. Nechajte kvasiť približne 10 dní pri teplote 20-25 ° C.

7. Po 10 dňoch skontrolujte pomocou hustomera. Ak je hodnota na hustomeri 1009 alebo menej, môžete stočiť do fliaš alebo súdkov. Ak je nad 1009 - počkajte ešte niekoľko dní.

 

NÁVOD na fľaškovanie:

1. Používajte iba čisté a sterilizované fľaše určené pre pivo

2. Do každej fľaše pridajte 4-5 g kvasného cukru na 500 ml fľašu a uzavrite

3. Umiestnite na dva týždne na miesto s izbovou teplotou

4. Potom umiestnite na chladné miesto so stabilnou teplotou

 

 

 

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

NWQ4NmZ
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: