S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Sušený sladový extrakt

109

cena pred zľavou 7,29 EUR
naša cena 6,56 EUR
akcie
zľava 10 %

Kvasnice vrchné OGA

462

cena pred zľavou 2,70 EUR
naša cena 1,62 EUR
akcie
zľava 40 %

Univerzálne kvasnice cukor , medovina ovocie a obilný kvas

997

cena pred zľavou 11,90 EUR
naša cena 9,52 EUR
akcie
zľava 20 %

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 36% 50g balenie ? 28% 500g balenie ? 16% 250g balenie? 19%



Úvod » MEDOVINA » Medovina Tatranská 10 l


        

Medovina Tatranská 10 l

Medovina s príchuťou byliniek

 

novinka


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 982
naša cena bez DPH : 45,83 EUR
naša cena s DPH (20 %):
55,00 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Medovina Tatranská  príchuťou byliniek, je zlatistý prírodný nápoj opojnej sladkastej chuti a jemného medového buketu. 

Svojím obsahu alkoholu, ktorý vzniká prírodným kvasením roztoku medu pomocou vínnych kvasiniek, sa tento nápoj zaraďuje medzi alkoholické nápoje z medu.

TIP: konzumujte chladenú s ľadom a plátkami citrusového ovocia alebo zohrievanú s ovocím počas dlhých zimných večerov.

OBSAH ALKOHOLU: 12% obj.

ZLOŽENIE: pitná voda, med, prírodná bylinková aróma, oxid siričitý, sorban draselný

SKLADOVANIE: skladujte mimo slnečného žiarenia

Medovina je najstarší alkoholický nápoj ktorý vyrobila samotná príroda. Naučte sa ju vyrábať aj doma pre vlastnú spotrebu. Receptov na výrobu medoviny je k dispozícii naozaj veľa a líšia sa hlavne v používaní rôznych príchutí z byliniek, korenín alebo ovocia. Tradičná medovina sa však robí len z medu, vody a kvasiniek. Aby medovina začala kvasiť treba na 1 l vody 350 až 500 g medu. Presné množstvo záleží od druhu medu a vašej predstavy aká sladká má medovina byť. Vodu s medom necháte zovrieť, aby sa med roztopil a odstránite vzniknutú penu z povrchu. Tento sladký a sterilný roztok ochladíme na 20-25°C a pridáme  kvasinky. O 24 až 48 hodín by mala medovina začať viditeľne kvasiť, čo bude trvať niekoľko týždňov. Dĺžka procesu záleží od množstva cukru v mede a teplote v miestnosti kde prebieha kvasenie. Konzumovať sa dá už medovinový burčiak.

Ten, kto si medovinu po dokvasení stočí do suda alebo demižóna a uloží si ju do chladu v pivnici sa po čase (cca 1 rok) dočká vyzretej a čírej Tradičnej medoviny.

Na výrobu domácej medoviny možete použit aj kvasnice z našej ponuky

Kvasinky na medovinu M 05 - Mangrove Jack's 

Kvasnice - Staropoľská medovina "TRÓJNIAK"

  Balenie 10 litrový Plastový barel

Výrobca RKB s.r.o. Horná 37,974 01 Banská Bystrica Slovenská Republika

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

OGZkNT
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: