S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Aromatický chmeľ.

956

naša cena 0,90 EUR
akcie

Barley malt extracts Pale Ale

1215

naša cena 63,20 EUR
novinka
akcie
zľava 20 %

Luxusná sada pivnej kozmetiky

881

naša cena 47,90 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » MEDOVINA » Medovina mandľová 0.5 l


        

Medovina mandľová 0.5 l

Medovina s príchuťou mandlí

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 979
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 4,58 EUR
naša cena s DPH (20 %):
5,50 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Medovina s  príchuťou mandle, je zlatistý prírodný nápoj opojnej sladkastej chuti a jemného medového buketu. 

Svojím obsahu alkoholu, ktorý vzniká prírodným kvasením roztoku medu pomocou vínnych kvasiniek, sa tento nápoj zaraďuje medzi alkoholické nápoje z medu.

TIP: konzumujte chladenú s ľadom a plátkami citrusového ovocia alebo zohrievanú s ovocím počas dlhých zimných večerov.

OBSAH ALKOHOLU: 12% obj.

ZLOŽENIE: pitná voda, med, prírodná mandĺová aróma, oxid siričitý, sorban draselný

SKLADOVANIE: skladujte mimo slnečného žiarenia

Medovina je najstarší alkoholický nápoj ktorý vyrobila samotná príroda. Naučte sa ju vyrábať aj doma pre vlastnú spotrebu. Receptov na výrobu medoviny je k dispozícii naozaj veľa a líšia sa hlavne v používaní rôznych príchutí z byliniek, korenín alebo ovocia. Tradičná medovina sa však robí len z medu, vody a kvasiniek. Aby medovina začala kvasiť treba na 1 l vody 350 až 500 g medu. Presné množstvo záleží od druhu medu a vašej predstavy aká sladká má medovina byť. Vodu s medom necháte zovrieť, aby sa med roztopil a odstránite vzniknutú penu z povrchu. Tento sladký a sterilný roztok ochladíme na 20-25°C a pridáme  kvasinky. O 24 až 48 hodín by mala medovina začať viditeľne kvasiť, čo bude trvať niekoľko týždňov. Dĺžka procesu záleží od množstva cukru v mede a teplote v miestnosti kde prebieha kvasenie. Konzumovať sa dá už medovinový burčiak.

Ten, kto si medovinu po dokvasení stočí do suda alebo demižóna a uloží si ju do chladu v pivnici sa po čase (cca 1 rok) dočká vyzretej a čírej Tradičnej medoviny.

Na výrobu domácej medoviny možete použit aj kvasnice z našej ponuky

Kvasinky na medovinu M 05 - Mangrove Jack's 

Kvasnice - Staropoľská medovina "TRÓJNIAK"

Výrobca RKB s.r.o. Horná 37,974 01 Banská Bystrica Slovenská Republika

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovania Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZDhhNjA2Yz
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: