S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Esencia Brandy

225

naša cena 9,90 EUR
akcie

Vrchné kvasnice Pale ale

304

naša cena 1,90 EUR
novinka
akcie

Lis na ovocie priemer 12 cm

1131

naša cena 65,00 EUR
novinka
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%




        

Oenoferm Belle Arome 10g

Vínne kvasinky

 


0x
Dostupnosť: Dočasne nedostupné
Číslo produktu: 444
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 1,42 EUR
naša cena s DPH (20 %):
1,70 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Popis produktu:

Oenoferm® Belle aróma je zvláštny kvasinkový kmeň na výrobu bielych vín moderného štýlu.S kvasinkami Oenoferm® Belle aróma sa môžu získať arómy predovšetkým s ovocia s bielou dužinou, citrusových a ríbezľových tónov.
Produkt a účinok:

Oenoferm® Belle aróma sa používa na výrobu bielych vín so silnými tónmi ovocia. Priebeh kvasenia Oenoferm® Belle aróma je mierny, ale kontinuálny.Tým zostávajú zachované rozmanité arómy a ich intenzita. Tvoría sa výrazné ovocné estery a tioly.Vhodná teplota kvasenia pre kvasný priebeh a senzoriku: 17-22 ° C.Tolerancia alkoholu: 14% objem.
Dávkovanie:

Pridanie 25-35 g Oenoferm® Belle aróma na 100 l muštu vyprodukuje optimálne množstvoživotaschopných buniek kvasiniek na ml muštu. Táto vysoká hustota buniek garantuje okamžité začatie kvasného procesu a dominanciu nad divokými kultúrami kvasiniek.
POUŽITIE:

Rehydratácia Oenoferm® Belle aróma sa vykonáva v cca 10-násobnom množstve vlažnej zmesi muštu a vody 1: 1 (37-42 ° C). Oenoferm® Belle Aróma pomaly premiešať a nechať 20 minút napučiavať.Potom kvasinkovú suspenziu pridať za stáleho miešania do celej nádrže. Rozdiel teplôt medzi teplou uspenzí kvasiniek a chladným muštom nesmie byť vyššia ako 8 ° C. Inak môže dôjsť k tzv. Šoku kvasiniek a mnoho buniek bude poškodených.Aby kvasinky včas zosilneli do svojej vitality, pridá sa do rehydrovanej suspenzie po cca. 10 minútach biologický aktivátor kvasiniek a výživa do kvasiniek  v rovnakom množstve ako kvasiniek. Na začiatku kvasného procesu skontrolovať teplotu, aby sa kvasný proces držal na potrebnej úrovni.
Skladovanie: Skladovať v chlade a suchu.

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZjJiNGMzM
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: