S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Vrchné kvasnice Pale ale

304

naša cena 1,90 EUR
novinka
akcie

Polička na víno skaladacia

675

naša cena 4,90 EUR
akcie

Luxusná sada pivnej kozmetiky

881

naša cena 47,90 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 15%



Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Oenoferm Fredo 100g


        

Oenoferm Fredo 100g

Chladnomilné kvasinky víno, cíder , medovina , kvas.

 

novinka


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 757
naša cena bez DPH : 8,33 EUR
naša cena s DPH (20 %):
10,00 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Oenoferm Freddo sú chladnomilné kvasinky na rozkvášanie studených muštov , medoviny ako aj ovocných kvasov a na regulované kvasenie pri nízkych teplotách

POPIS VÝROBKU
OENOFERM FREDDO sú chladnomilné aktívne suché vínne kvasinky na rozkvášanie studených muštov už od 8°C,
ako aj na regulované kvasenie pri teplotách od 13°C do 17°C za účelom zachovania arómy. Tieto kvasinky
Saccharomyces cerevisiae kmeň LW 317-30 prekvášajú na vysoký stupeň alkoholu napriek nízkej teplote. Použitie je
povolené súčasne platnými predpismi. Čistotou a kvalitou zodpovedá kritériám vínneho zákona SRN a interným
normám firmy ERBSLÖH Geisenheim. Kvalita je certifikovaná podľa ISO 9001.


CIEĽ POUŽITIA
Prekvášanie muštov , medoviny a ovocných kvasov pri nízkych teplotách za účelom zachovania arómy ako aj rozkvášanie chladných muštov.


PRODUKT A ÚČINOK
Na základe dopytu mnohých podnikov po chladnomilných kvasinkách alebo štartovacej kultúre vhodnej na rozkvášanie
podchladených muštov, bol prostredníctvom nepretržitej selekcie v chladných médiách izolovaný kmeň OENOFERM
FREDDO. Týmito kvasinkami je možné dosiahnuť rýchle rozkvasenie aj pri veľmi chladných muštoch. Tento na nízke
teploty tolerantný kmeň sa hodí predovšetkým na zachovanie arómy pri prekvášaní za studena. Tým sa spomalí
kvasenie a tak isto aj tvorba CO2. To má za následok, že počas kvasenia sa odparí menej arómy. Samozrejme je možné
použiť OENOFERM FREDDO aj pri vyšších teplotách kvasenia.


DÁVKOVANIE
Pri teplote muštu medzi 13°C – 17°C je dávka 15 g/100 l. Pri teplote pod 13°C sa musí dávka zvýšiť na 20-25 g/100 l.


POUŽITIE
Aby nedošlo po rehydratácii v prípade zakvášania podchladeného muštu k tepelnému šoku kvasiniek, rozmieša sa
OENOFERM FREDDO v 5- až 10-násobnom množstve zmesi muštu a vody v pomere 1:1 o teplote okolo 15°C. Čas
napučiavania kvsiniek sa tak predĺži až na jednu hodinu.

Odporúčané odrody - Rizling rýnsky a vlašský, Burgundské (Rulandské) biele, Chardonnay, Sauvignon, Tramín,
Silván, Veltlínske zelené, Müller Thurgau, Kerner,


SKLADOVANIE
Výrobok je balený v ochrannej atmosfére. Skladuje sa v chlade a suchu. Otvorené balenia treba ihneď tesne uzavrieť a
v priebehu dvoch až troch dní spotrebovať.


UPOZORNENIE!
Výrobca neručí za následky použitia preparátov, ktoré nezohľadňujú doporučené aplikácie.

 Balenie 100g

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZDhmMTF
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: