S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

   katalóg stránok

   tovar

   Jooble

NOVINKY

arr3ZĽAVA PRE VÁS!  Dávame vám do pozornosti zľavovú kartu Cashback World. PREČO SA VÁM TÁTO KARTA OPLATÍ? 1. pri...

TOVAR V AKCII

naša cena 3,90 EUR
naša cena 2,40 EUR

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 4,40 EUR
naša cena 17,50 EUR

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 46% 50g balenie ? 35% 25g balenie ? 9% 200g balenie? 10%

Naša zľava v rámci Cashback World.

 

 

PREČO SA VÁM TÁTO KARTA OPLATÍ?

1. pri každom nákupe nášho tovaru dostanete 2% zľavu

2. táto zľava sa prejaví v podobe EUR, ktoré prídu na váš účet.

3. zľavová karta platí nielen na Slovensku, ale po celom svete.

Obchodní partneri, ktorých zľavy môžete využívať a z ktorých peniaze rovnako prídu na váš účet, nájdete na www.cashbackworld.com

4. zľavovú kartu od nás dostanete ZADARMO

5. stačí, ak pri ďalšej objednávke uvediete v objednávkovom formulári, že máte záujem o kartu Cashback World a uvediete svoj dátum narodenia.

Iné zľavy ako Cashback NEPOSKYTUJEME!

Prosím, prečítajte si Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti MyWorld Slovakia, s.r.o., v spolupráci s ktorou Vám bude zľavová karta vystavená:

https://www.lyoness.com/sk/gtc

V prípade otázok ohľadom používania karty a služieb s tým spojených nás neváhajte kontaktovať:

ejarkovska@centrum.sk (tel. 0918 677 658)

 



Úvod » ZDRAVÁ VÝŽIVA » MRAZOM SUŠENÉ OVOCIE

ZDRAVÁ VÝŽIVA / MRAZOM SUŠENÉ OVOCIE

Sušenie mrazom je revolučná a zároveň najšetrnejšia metóda uchovania ovocia. Zaistí mu pôvodný vzhľad, prirodzenú chuť a vôňu bez pridaných konzervantov, farbív, cukru alebo éčiek.

Na 1 kg sušeného ovocia spotrebujeme cca 6-7 kg čerstvého ovocia.

Ako prebieha sušenie?

V sušiacej komore sa ovocie zmrazuje až na  -100°C, toto je prvá fáza sušenia nazývaná sublimácia. Zvyšovaním teploty k nule a pod tlakom 50 až 100 Pa sa postupne voda z ovocia stráca. Potomto prichádza tzv. sekundárne sušenie, odparovaním do kndenzačnej komory, pri ktorom je odstránená zostávajuca vlhkosť pre dosiahnutie 100 % kvality a krehkosti. Trvanlovosť sušeného ovocia uskladneného mimo prirodzenú vlhkosť je niekoľko mesiacov. 

 
Usporiadať podľa 
Výrobca  

 

naša cena 4,20 EUR

novinka


 

naša cena 4,20 EUR

novinka


 

naša cena 4,20 EUR

novinka


 

naša cena 4,20 EUR

novinka


 

naša cena 4,20 EUR

novinka


 

naša cena 2,40 EUR

novinka


 

naša cena 2,70 EUR



 

naša cena 2,30 EUR


OGE5ZWZhN