S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Mladinový koncetrát

546

naša cena 14,90 EUR
novinka
akcie

Americký chmeľ.

101

naša cena 1,60 EUR
akcie

Jamaican Dark Rum esencia

828

naša cena 5,90 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 34% 50g balenie ? 28% 500g balenie ? 18% 250g balenie? 20%



Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » CHMEĽ » Americký chmeľ » Chmeľ Warior 100g


        

Chmeľ Warior 100g

Americký chmeľ

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 322
Rok zberu: 2023
Alfa kyseliny: 14,20%
Šarža / LOT: 238413
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 3,78 EUR
naša cena s DPH (19 %):
4,50 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Chmeľ Warior (bojovník) patrí medzi horko-aromatickú odrody s obsahom kyseliny alfa 14,5% -17,0% .

Má grapefruitovú , citrónovo- ananásovú arómu s nádychom borovice . Jeho vysoká  horkosť a veľmi jemná vôňa

ponúka

nový rozmer pre piva hlavne typu IPA & Double IPA .

Alfa kyseliny: 16,0 - 18,0 %

Beta kyseliny: 4,3 - 5,3 %

Co-humulone: ​​22 - 26% alfa kyselín

Celkové silice: 1,3 - 1,7 ml / 100 gr.

Aróma: silne ovocné, nádych citrusových plodov

Myrcene: 40 - 50 % celkových silíc

Caryophyllene: 9 - 11 % celkových silíc

Humulone: ​​15 - 19 % celkových silíc

Farnesene: ˂ 1 % celkových silíc

Pivovarská charakteristika: špecifická aróma, vysoký obsah alfa kyselín

Odporúčané použitie a chmelenie: granule typ 90, prvé, druhé i tretie chmelenie, suché chmelenie

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MTcxZD
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: