Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Enzýmy a prípravky do kvasov » Alfa amyláza - 12g
Kompletná specifikácia
Still Spirits Distillers Enzyme Alpha-amylasa je enzým, ktorý štiepi škrob na dextríny a jednoduché cukry.
Použitie: obilniny, zemiaky
Návod na použitie:
12g enzymu postačuje na 10 kg obilnín alebo zemiakov.
Enzým pridajte do nachystanej zmesi a uvedťe do varu. Nechajte variť po dobu 30 minút, následne znížte teplotu na 85 - 95 ° C a ponechajte 60 minút pri tejto teplote.
Ak nedokážete udržať zmes pri tejto teplote požadovanú dobu malo by stačiť prikryť nádobu pokrievkou a ponechat 60 minút stáť.
Zloženie: Monohydrát dextrózy, enzým alfa-amylázy.
Hmotnosť balenia: 12g
Krajina pôvodu: GB
NAJPREDÁVANEJŠÍ