S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Limitovaná Akcia posledné kusy skladom !!!

1144

naša cena 12,39 EUR
akcie
top produkt
zľava 30 %

Mlynček na kukuricu a obilie.

198

naša cena 62,00 EUR
akcie

Ruský nealkoholický Kwas

459

naša cena 6,90 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Kvasnice do kvasov. » COOBRA 6 Magnum 16%


        

COOBRA 6 Magnum 16%

Coobra turbo kvasnice na 6 kg cukru

 


0x
Dostupnosť: Dočasne nedostupné
Číslo produktu: 1132
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 3,75 EUR
naša cena s DPH (20 %):
4,50 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Kvasnice COOBRA 6 Magnum sú teplotne tolerantné kvasnice, vhodné pre kvas na cukrovej báze, ale aj pre ovocné kvasy. 1 balenie je určené pre založenie 25 litrov cukrového kvasu alebo 100 litrov ovocného kvasu.

Pokyny pre založenie 25 litrov cukrového kvasu (16% obj. Alkoholu):
6 kg dextrózy rozpustite v 21 litroch teplej vody a miešajte, kým sa dextróza nerozpustí. Potom doplňte roztok do objemu 25 litrov studenou vodou a miešajte aspoň 1 minútu.

Teplota roztoku sa musí do 30 ° C (pre najlepší výsledok) alebo do 25 ° C (pre čistejšiu alkohol). Ak je teplota správna, pridajte balenie kvasníc a miešajte, kým sa kvasnice úplne nerozpustí.

Použitie do ovocného kvasu: posypte povrch kvasu a riadne premiešajte.

Tip pre maximálny obsah alkoholu a najvyššiu kvalitu kvasu:
Nádobu uzavrite, obstarajte kvasnú zátkou (bublátorem) a nechajte kvasiť pri 20-23 ° C okolitej teploty po dobu 10 dní.

TRIK PRE ZVÝŠENIE KVALITY:

Keď je rmut kompletne sfermentovaný (kontrola hustomerom), počkajte, až je úplne číry. Potom odčerpajte rmut pomocou sifónu, ale všetky kvasinky a nečistoty ponechajte vo fermentačnej nádobe. Týmto docielite veľmi číreho rmutu bez prímesi kvasiniek pri destilácii.

Rmut by sa mal vyčistiť sám za jeden až dva dni. Čistenie však možno urýchliť pridaním číriacich prostriedkov alebo umiestnením rmutu na chladné miesto. Ak je rmut zakalený, vzniká zlá príchuť tým, že sa zákal zahreje pri kontakte s ohrievacím telesom. Vzniku horkej chuti zabránite tak, že použijete veľmi čistý rmut.

Obsah: 90 g netto - kvasnice, živný roztok, vitamíny a mikroelementy.

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YzdmODI3ZD
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: