S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Novozélandský chmeľ Motueka - Saaz B

999

naša cena 4,00 EUR
akcie

Wheat extrakt MALT 3,6kg + chmeľ + kvasnice

1196

cena pred zľavou 27,06 EUR
naša cena 18,94 EUR
novinka
akcie
zľava 30 %
naša cena 2,50 EUR
novinka
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%




        

Glucoamyláza Enzym

 

novinka akcie


0x
Transparentná história cien
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 1139
Nemožno uplatniť zľavový kupón
bežná cena 5,20 EUR
naša cena bez DPH : 3,75 EUR
naša cena s DPH (20 %):
4,50 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Glucoamyláza je zcukrujúci enzým, tj. Štiepi škrob na glukózu. Kvasnice počas fermentácie nie sú schopné premeniť škrob na alkohol. Preto je použitie enzýmu nevyhnutné.

Na použitie pri rmutování škrobových substrátov zo surovín ako napr. Raž, jačmeň, pšenica, kukurica, ryža, zemiaky atď.

Našrotovanú obilninu zmiešajte s vodou v pomere 1kg šrotu na 4 litre vody.

Rmut-kašu ohrejte na 65 ° C, pridajte enzým akonáhle teplota rmutu klesne pod 65 ° C a dobre premiešajte. Počas 1-1,5hodiny udržujte teplotu rmutu medzi 50 ° C -60 ° C.

Potom rmut schlaďte na zákvasnej teplotu 20-35 ° C (podľa použitých kvasníc) odporúčame kvasnice Whiskey Yeast z našej ponuky.

Pridajte kvasnice, premiešajte a nechajte vykvasiť cca 4-7 dní.

Balenie 12g je dostačujúce pre spracovanie až 10 kg skvapalneného škrobu pre fermentačné objemy do 25 - 30 l.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MmVhZGY5Nm
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: