S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Top Shelf Cherry Bourbon 50ml

822

naša cena 5,90 EUR
novinka
akcie

Prebaloané kvasnice New England IPA

844

naša cena 4,50 EUR
akcie

Top Shelf Anglický dry Gin 50ml

823

bežná cena 5,90 EUR
naša cena 4,80 EUR
novinka
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Kvasnice do kvasov. » Kvasnice BLACK MAMBA 105g


        

Kvasnice BLACK MAMBA 105g

Kvasnice novej generácie do kvasu

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 453
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 4,08 EUR
naša cena s DPH (20 %):
4,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Kvasnice BLACK MAMBA sú kvasnice novej generácie určené pre cukrové kvasy ale aj ovocné rmuty.  Pri kvasení kvasu nevznikajú nežiadúce zápachy a znižujú sa negatívne vedľajšie produkty vznikajúce pri kvasení.

Kvasnice pracujú vrozmezí teplôt 15°C-32°C.(čím vyšia teplota a čím viac kvasníc tým búrlivejšia fermentácia)

Turbo kvasnice sú vysoko tolerantné voči alkoholu a produkujú oveľa viac alkoholu v kvasinkách. Napríklad ovocná šťava získava silnejšiu chuť a vôňu výslednej pálenky (keď dosiahne v ovocnej šťave 15% alkoholu, kvas zakonzervovaný liehom a odolný voči druhému kvaseniu, plesniveniuči a  inému znehodnoteniu).

Turbo kvasnice sú skvelé pre ovocné a cukrové kvasy a pre výrobu domácej medoviny.


Návod:

Rozpustite cukor vo vode a pridajte hydratované kvasnice v tomto pomere
7 kg v 21 l - počiatočná teplota 28-30 ° C, čas fermentácie 4-5 dní, výťažok až 17%
7 kg v 21 l - počiatočná teplota 30-32 ° C, čas fermentácie 3-4 dni, výťažok až 17%
8 kg v 22 l - počiatočná teplota 26-28 ° C, čas fermentácie 6-7 dní, výťažok až 19%

 Kvasnice namočte v cukrovej vode a nechjte 15-20 min hydratrovať potom môžete rozmiešať 1-2 min., keď sa začne tvoriť pena nalejte zmes priamo do rmutu- cukrového roztoku.

Teplota pod 24°C sa  fermentácie výrazne spomaľuje.

Zloženie: kvasnice, živiny, vitamíny a stopové prvky.

Čistá hmotnosť 105g.

 Pozor fermentácia je búrlivá. Nepoužívajte malé fermentačné rúrky ani zátky.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MjUwM
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: