S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Ok

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble


Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » MLADINOVÉ KONCENTRÁTY » Mangrove Jack's Australian Brewers Series Bitter


        

Mangrove Jack's Australian Brewers Series Bitter

Austálsky horký ležiak IBU 21-25

novinka


0x

 

Číslo produktu: 1210
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 14,92 EUR
naša cena s DPH (20 %):
17,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Mangrove Jack's Australian Brewers Series Bitter

Chmeľové výrazné pivo typu Ležiak s ostrou horkastou chuťou, ktoré skutočne uspokojí váš smäd. Obsahuje 1,7 kg prémiového tekutého sladového extraktu a špecifických kvasníc. 

Objem 23 l pri pridaní  Sladový výťažok 1,2 kg alebo maltóza chmelená  alebo dextróza 1kg

Doporučujeme dokúpiť fermentačný drops

IBU 21-25

Alcohol cca 4,4 %

Návod na prípravu:

Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie dezinfekciou Chemipro-Oxi

Postavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.

Otvorte sáčok a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.

Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte dávku kvasných cukrov a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.

Dolejte až po merku 23 litrov studenej vody a premiešajte. Skontrolujte teplotu vody, až padne pod 25 ° C, tak môžete pridať kvasinice a dôkladne premiešajte.

Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.

Fermentácia: Umiestnite fermentačnô nádobu na ľahko umývateľný povrch, je možné že počas prvých dvoch dní nám dielo vypení; zmerajte teplotu aby sa  pohybovala okolo 20-25 ° C počas aspoň 8 dní.

Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (21-27 ° C) po 10 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.

Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 21 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 3 mesiace ležať.

 

 
 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NmM2MTk
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: