S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble


Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » MLADINOVÉ KONCENTRÁTY » MANGROVE JACK » Mangrove Jack´s CS New Zealand Pilsner


        

Mangrove Jack´s CS New Zealand Pilsner

Mladinový koncentrát sušený 3,5kg

novinka akcie


0x

 

Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 014
Nemožno uplatniť zľavový kupón
bežná cena 25,00 EUR
naša cena bez DPH : 16,58 EUR
naša cena s DPH (20 %):
19,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
   

Uvartesipivo 

Novozélandskú variantu svetoznámeho štýlu Pils so studeným chmelením.
Mangrove Jack´s CS New Zealand Pilsner je svetlé vrchne kvasené pivo s vysokou horkosťou  a príjemnou chmeľovou arómou ktorú dodáva suché chmelenie.
Súčasťou balenia sú v dvojitom obale balenia sú kvasnice 54 California Lager.
Mladinový koncentrát je zabalený v kvalitnom vaku z tvrdej fólie.
Každý sáčok je naplnený za studena s využitím najmodernejších technológií dusíka pre poskytnutie maximálneho bezpečia pred kontamináciou výrobku.
Postup plnenia pri nízkych teplotách si zachováva delikátnu chuť a vôňou.
Odporúčaná surogácia na 1. dávku (prídavok kvasného cukru) 1,7 kg sladový výťažok

vlastnosti:
Horkosť IBU 28-36
alkohol 4,7% alc.
farba svetlá
chmeľ: Waimea, Pacific Gem a Motueka
Návod na prípravu:

Vyčistite a sterilizujte celé vybavenie dezinfekciou Chemipro-Oxi

Postavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.

Otvorte sáčok a nalejte extrakt do sterilizovanej fermentačnej nádoby.

Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby. Pridajte dávku kvasných cukrov a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.

Dolejte až po merku 23 litrov studenej vody a premiešajte. Skontrolujte teplotu vody, až padne pod 25 ° C, tak môžete pridať kvasinice a dôkladne premiešajte.

Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.

Fermentácia: Umiestnite fermentačnô nádobu na ľahko umývateľný povrch, je možné že počas prvých dvoch dní nám dielo vypení; zmerajte teplotu aby sa  pohybovala okolo 20-25 ° C počas aspoň 8 dní.

Stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vložte do fľaše fermentačný drops (1 ks na 0,5l), alebo lyžičku maltózy (môžete použiť aj cukor asi 3g na 0,5 litra). Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (21-27 ° C) po 10 dní, kedy prebieha sekundárna fermentácia.

Presuňte fľaše na chladné miesto po najmenej 21 dní, do okamihu, než je pivo čisto a kvasnice usadené na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu odporúčame ponechať, aspoň 3 mesiace ležať.

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ZDUwMT
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: