S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Prebaloané kvasnice New England IPA

844

naša cena 4,50 EUR
akcie

Fermentačný uzáver

522

naša cena 2,80 EUR
akcie

Americký aromatický chmeľ.

563

naša cena 7,50 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 41% 50g balenie ? 31% 500g balenie ? 13% 250g balenie? 15%



Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Kvasnice Fervens™ SLC (Cerevisiae)


        

Kvasnice Fervens™ SLC (Cerevisiae)

Univerzálne kvasnice do vína aj kvasov na dastiláciu.

 


0x
Dostupnosť: Na objednávku
Číslo produktu: 1064
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 20,83 EUR
naša cena s DPH (20 %):
25,00 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Fervens™ SLC (Cerevisiae)

Kvasnice sa vyznačujú mimoriadnou čistotou a vysokou kvasnou účinnosťou. Majú výbornú odolnosť voči alkoholu (do 14-15 stupňov). Sú odporúčané pre primárne kvasenie. Vhodné a často využívané pre ovocné kvasy a výrobu vína. Ide o základný typ kvasiniek s všestranným použitím.

Dávkovanie:

Suché aktívne kvasnice musia byť pred použitím "rehydratované", totiž pridané do malého množstva (1:15) muštu, vínneho muštu alebo sladké vody, kde musia zostať po dobu 12 - 18 hodín pri teplote 25 - 30 ° C. Vzápätí sa takto získaný roztok pridá do masy určenej ku kvaseniu, do ktorej sa následne pridávajú tradičné aktivačné činidlá: všetko sa potom dôkladne premieša a prevetrá.

10 - 25 g / hl v prípade vína bieleho a červeného

25 - 50 g / hl v pripade zastavenia kvasenia

Spôsob použitia Metóda A:

Dať v Pomere 1:10 do vody s teplotou 35 - 40 ° C a nechať asi 10 minút v pokoji. Zamiešať a nechať ďalších 5 - 10 minút stáť, v žiadnom prípade neprekročiť hranicu 30 minút. Za stáleho miešania pridávať do vína.

Metóda B:

Dať v pomere 1:10 do 5 - 8% sladené vody alebo do číreho muštu alebo do zmesi muštu s vodou. Všetko nechať uležať za teploty 27 - 30 ° C po dobu 12 - 18 hodín. Potom za stáleho miešania pridávať do vína. Tým sa umožní rýchlejšie započatie kvasenia.

Vzhľad - jemné drobné tyčinky

Farba - svetlo béžová

Vôňa - charakteristická, príjemná

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MDI0OTZjN
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: