S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble


Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » Kvasnice M66 Hophead Ale


        

Kvasnice M66 Hophead Ale

novinka


0x

 

Dostupnosť: Dočasne nedostupné
Číslo produktu: 1102
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 3,25 EUR
naša cena s DPH (20 %):
3,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Uvartesipivo a zakvaste ho týmito kvasnicami.

Hophead Ale Yeast je špeciálna zmes kvasiniek a enzýmov navrhnutá k zvýšeniu aromatických látok a esterov chmeľu vo vašom pive.

M66 prináša do popredia ovocné, citrusové tóny chmeľu a poskytuje vyváženú sladovú chuť a chmeľový aróma profil. Vybrané enzýmy zlepšujú vôňu a chuť chmeľu a ovocných prísad.

Ideálne pre New England IPA, Juicy IPA, Hazy IPA, American IPA, American Pale Ale a iné.

Rozsah pracovných teplôt 18 - 22 ° C
sedimentácia vysoká
prekvasenie stredná

zloženie:

Kvasinky (Saccharomyces cerevisiae)
Enzýmy (Pektynáza, Beta-glukozidáza)
emulgátorov E491

Použitie: Najskôr namočiť kvasnice do čistej, sterilnej vody pri teplote 23 ° C. Množstvo tekutiny by malo byť 10x väčšie než je váha kvasníc. 15-30 min. ľahko miešať. Ďalej ďalších 30 minút miešať. Až teraz sú kvasnice vhodné na kvasenie a pre použitie v kvasnej nádobe.

Alternatívne použitie: sušené, rozdrobené kvasnice sa pridajú priamo na povrch sladiny do kvasnej nádrže. Dôležité je, aby teplota bola cez 20 ° C. Kvasnice je nutné rovnomerne rozdeliť, aby sa nerobili hrudky. Počkať 30 minút a potom všetko veľmi dôkladne premiešať.

Skladovanie v suchu a chlade pod 10 ° C.
neobsahujú GMO
Balenie sáčok 10g

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MTI0NGI
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: