S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Odmerný valec plastový

900

naša cena 5,60 EUR
akcie

Aromatický chmeľ

221

naša cena 13,00 EUR
akcie

Akciová sada s tromi koncentrátmi

335

cena pred zľavou 86,20 EUR
naša cena 73,27 EUR
novinka
akcie
doprava zdarma
zľava 15 %

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%




        

Spiriferm 25g

Ušlachtilé kvasnice do ovocných kvasov.

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 425
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 2,67 EUR
naša cena s DPH (20 %):
3,20 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Kompletná špecifikácia

Špeciálne pálenkové výkoné suché a čisté kvasnice k prekvášaniu kvasov a muštov. Jedná sa o kvasinky Saccharomyces cerevisae.
Produkt a účinok:Spiriferm sú silné, suché a čisté kvasinky ideálne k prekvášaniu kvasov a muštov. Čistý kvasný proces s kompletným prekvasením s vysokou toleranciou alkoholu a nízkou penivosťou sú samozrejmosťou.
Doporučené dávkovanie:Výrobca odporúča 10-20g kvasníc na 100 litrov kvasu (muštu). Ak je mikrobiologické zaťaženie vysoké, môže sa dávkovanie zvýšiť na 25 - 50g Kašnice na 100 litrov kvasu (muštu). Rehydratácia sa uskutočňuje v 5 -10 násobnom množstve vlažnej zmesi kvasu a vody v pomere 1: 1, následne sa kvasnice musia poriadne premiešať s nachystaným roztokom a nechať približne 15 minút napučať. Rozdiel teplôt medzi suspenziou a muštom nesmie byť vyššií ako 8 ° C. Po pridaní rozmiešaných kvasníc do kvasnej nádoby znovu dobre všetko premiešajte!
Skladovanie produktu:skladujte v suchu a chlade. Po otvorení balenia spotrebujte do 2 až 3 dní.
Hmotnosť balenia: 20g
Krajina pôvodu: Nemecko

Kvasinky Spiriferm Arom Spiriferm Clasic Spiriferm Oenoferm® Freddo
Typ Cerevisiae Cerevisiae Cerevisiae Bayanus
Priebeh kvasenia rýchle a bezpečné mierne alenepretržité rýchle za normálnychpodmienok pomalý štart, potomrýchle a bezpečne
Tvorbaaromatických látok vysoká stredná vysoká nízka
Špecifikácie tvorba buketnýchlátok     slabá penivosť,zachovanie kyselín
Potreba živín stredná až vysoká stredná stredná nízka
Odporúčanáteplota kvasenia 18-25 °C 18-25 °C 16-22 °C 14-20 °C
Tolerancia naalkohol do 15 % do 12 % do 14 % do 15 %
Odporúčané pre žlté ovocie,hrozno, výlisky jadrové ovocie,čerešne pre všetko ovocie bobuľové ovocie,divé ovocie

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovania Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YzdiYmI3
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: