S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Stojan na 80 fliaš

170

cena pred zľavou 18,90 EUR
naša cena 15,12 EUR
akcie
zľava 20 %

Kvasnice vrchné OGA

462

naša cena 2,70 EUR
akcie

optický prístroj je

179

naša cena 59,00 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 38% 50g balenie ? 29% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 18%




        

Spiriferm 500 g

Ušlachtilé kvasnice do ovocných kvasov.

 

novinka


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 425
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 27,42 EUR
naša cena s DPH (20 %):
32,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Spiriferm 500 g

Špeciálne pálenkové výkoné suché a čisté kvasnice k prekvášaniu kvasov a muštov. Jedná sa o kvasinky Saccharomyces cerevisae.
Produkt a účinok:Spiriferm sú silné, suché a čisté kvasinky ideálne k prekvášaniu kvasov a muštov. Čistý kvasný proces s kompletným prekvasením s vysokou toleranciou alkoholu a nízkou penivosťou sú samozrejmosťou.
Doporučené dávkovanie:Výrobca odporúča 10-20g kvasníc na 100 litrov kvasu (muštu). Ak je mikrobiologické zaťaženie vysoké, môže sa dávkovanie zvýšiť na 25 - 50g Kašnice na 100 litrov kvasu (muštu). Rehydratácia sa uskutočňuje v 5 -10 násobnom množstve vlažnej zmesi kvasu a vody v pomere 1: 1, následne sa kvasnice musia poriadne premiešať s nachystaným roztokom a nechať približne 15 minút napučať. Rozdiel teplôt medzi suspenziou a muštom nesmie byť vyššií ako 8 ° C. Po pridaní rozmiešaných kvasníc do kvasnej nádoby znovu dobre všetko premiešajte!
Skladovanie produktu:skladujte v suchu a chlade. Po otvorení balenia spotrebujte do 2 až 3 dní.
Hmotnosť balenia: 500g
Krajina pôvodu: Nemecko

Kvasinky Spiriferm Arom Spiriferm Clasic Spiriferm Oenoferm® Freddo
Typ Cerevisiae Cerevisiae Cerevisiae Bayanus
Priebeh kvasenia rýchle a bezpečné mierne alenepretržité rýchle za normálnychpodmienok pomalý štart, potomrýchle a bezpečne
Tvorbaaromatických látok vysoká stredná vysoká nízka
Špecifikácie tvorba buketnýchlátok     slabá penivosť,zachovanie kyselín
Potreba živín stredná až vysoká stredná stredná nízka
Odporúčanáteplota kvasenia 18-25 °C 18-25 °C 16-22 °C 14-20 °C
Tolerancia naalkohol do 15 % do 12 % do 14 % do 15 %
Odporúčané pre žlté ovocie,hrozno, výlisky jadrové ovocie,čerešne pre všetko ovocie bobuľové ovocie,divé ovocie

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YjYyNzlmM
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: