S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Enzým AMG na scukornatenie 25ml

1081

naša cena 2,20 EUR
akcie

JABLKOVÁ ESENCIA 10ml

941

naša cena 2,70 EUR
novinka
akcie

Australský červený rum

835

bežná cena 5,30 EUR
naša cena 4,80 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%




        

Spiriferm 500 g

Ušlachtilé kvasnice do ovocných kvasov.

 

novinka


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 425
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 27,42 EUR
naša cena s DPH (20 %):
32,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Kompletná špecifikácia

Špeciálne pálenkové výkoné suché a čisté kvasnice k prekvášaniu kvasov a muštov. Jedná sa o kvasinky Saccharomyces cerevisae.
Produkt a účinok:Spiriferm sú silné, suché a čisté kvasinky ideálne k prekvášaniu kvasov a muštov. Čistý kvasný proces s kompletným prekvasením s vysokou toleranciou alkoholu a nízkou penivosťou sú samozrejmosťou.
Doporučené dávkovanie:Výrobca odporúča 10-20g kvasníc na 100 litrov kvasu (muštu). Ak je mikrobiologické zaťaženie vysoké, môže sa dávkovanie zvýšiť na 25 - 50g Kašnice na 100 litrov kvasu (muštu). Rehydratácia sa uskutočňuje v 5 -10 násobnom množstve vlažnej zmesi kvasu a vody v pomere 1: 1, následne sa kvasnice musia poriadne premiešať s nachystaným roztokom a nechať približne 15 minút napučať. Rozdiel teplôt medzi suspenziou a muštom nesmie byť vyššií ako 8 ° C. Po pridaní rozmiešaných kvasníc do kvasnej nádoby znovu dobre všetko premiešajte!
Skladovanie produktu:skladujte v suchu a chlade. Po otvorení balenia spotrebujte do 2 až 3 dní.
Hmotnosť balenia: 500g
Krajina pôvodu: Nemecko

Kvasinky Spiriferm Arom Spiriferm Clasic Spiriferm Oenoferm® Freddo
Typ Cerevisiae Cerevisiae Cerevisiae Bayanus
Priebeh kvasenia rýchle a bezpečné mierne alenepretržité rýchle za normálnychpodmienok pomalý štart, potomrýchle a bezpečne
Tvorbaaromatických látok vysoká stredná vysoká nízka
Špecifikácie tvorba buketnýchlátok     slabá penivosť,zachovanie kyselín
Potreba živín stredná až vysoká stredná stredná nízka
Odporúčanáteplota kvasenia 18-25 °C 18-25 °C 16-22 °C 14-20 °C
Tolerancia naalkohol do 15 % do 12 % do 14 % do 15 %
Odporúčané pre žlté ovocie,hrozno, výlisky jadrové ovocie,čerešne pre všetko ovocie bobuľové ovocie,divé ovocie

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YzY0OGUzOD
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: