S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Aromatický chmeľ.

956

naša cena 0,90 EUR
akcie

194

naša cena 3,10 EUR
akcie

Ušlachtilé kvasnice do ovocných kvasov.

425

naša cena 3,20 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Kvasnice do kvasov. » Whisky kvasnice Black Label TURO YEAST - 90g


        

Whisky kvasnice Black Label TURO YEAST - 90g

Kvasnice na 25L obilného alebo cukrového kvasu - 90g

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 995
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 4,58 EUR
naša cena s DPH (20 %):
5,50 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
   

Whisky kvasnice Black Label TURBO YEAST

Kvasnice Black Label sú tepelne tolerantné turbo kvasnice, určené pre obilný cukrový aj ovocný kvas. 

1 balenie s prídavkom cukru stačí na 100L obilného cukrového alebo ovocného kvasu

Tolerancia na alkohol je 14 - 17%

Pokyny pro založení 25 litrů cukrového kvasu:
30 litrovú kvasnú nádobu umyte horúcou vodou. Dezinfekcia je nutná iba v prípade silného znečistenia. Označte na nádobe presnú úroveň objemu 25 litrov (ak nemá nádoba vlastnú stupnicu).

Do nádoby nalejte 5 litrov vriacej vody a pridajte 6 kg dextrózy. Zmes miešajte, kým sa dextroza úplne nerozpustí. Potom dopltňe zmes studenou vodou (15-20°C) do objemu 25 litrov a dobre premiešajte, aby bol roztok homogénny v celom objeme. Výsledkom by malo byť 25 litrov zmesi s teplotou 25-30°C.

Keď má zmes správnu teplotu, pridajte balenie kvasníc a miešajte tak dlho, kým se kvasnice nerozpustia. Zmes by mala mať mliečny vzhľad bez viditelných hrudiek. Potom nechajte zmes kvasiť pri izbovej teplote (20-25°C) po dobu 3-5 dní.

Zmes je možné nechať kvasiť aj pri teplote mezi 25 a 30°C, čím sa zrýchli doba kvasenia (cca 2 dni), ale v kvase se vytvorí viac prchavých a vedľajších látok. Pri kvasení pod 18°C sa naopak doba kvasenia predĺži na 7 dní.

Použitie do ovocného kvasu: posypte povrch kvasu a poriadne premiešajte.

Kvasenie je ukončené keď kvas prestane bublať

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovania Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YzEyNmIz
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: