S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Akciová sada s tromi koncentrátmi

335

cena pred zľavou 86,20 EUR
naša cena 73,27 EUR
novinka
akcie
doprava zdarma
zľava 15 %
naša cena 3,50 EUR
novinka
akcie

Nealkoholický zázvorový nápoj

856

naša cena 7,50 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Kvasnice do kvasov. » Whisky kvasnice Black Label TURO YEAST - 90g


        

Whisky kvasnice Black Label TURO YEAST - 90g

Kvasnice na 25L obilného alebo cukrového kvasu - 90g

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 995
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 4,58 EUR
naša cena s DPH (20 %):
5,50 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
   

Whisky kvasnice Black Label TURBO YEAST

Kvasnice Black Label sú tepelne tolerantné turbo kvasnice, určené pre obilný cukrový aj ovocný kvas. 

1 balenie s prídavkom cukru stačí na 100L obilného cukrového alebo ovocného kvasu

Tolerancia na alkohol je 14 - 17%

Pokyny pro založení 25 litrů cukrového kvasu:
30 litrovú kvasnú nádobu umyte horúcou vodou. Dezinfekcia je nutná iba v prípade silného znečistenia. Označte na nádobe presnú úroveň objemu 25 litrov (ak nemá nádoba vlastnú stupnicu).

Do nádoby nalejte 5 litrov vriacej vody a pridajte 6 kg dextrózy. Zmes miešajte, kým sa dextroza úplne nerozpustí. Potom dopltňe zmes studenou vodou (15-20°C) do objemu 25 litrov a dobre premiešajte, aby bol roztok homogénny v celom objeme. Výsledkom by malo byť 25 litrov zmesi s teplotou 25-30°C.

Keď má zmes správnu teplotu, pridajte balenie kvasníc a miešajte tak dlho, kým se kvasnice nerozpustia. Zmes by mala mať mliečny vzhľad bez viditelných hrudiek. Potom nechajte zmes kvasiť pri izbovej teplote (20-25°C) po dobu 3-5 dní.

Zmes je možné nechať kvasiť aj pri teplote mezi 25 a 30°C, čím sa zrýchli doba kvasenia (cca 2 dni), ale v kvase se vytvorí viac prchavých a vedľajších látok. Pri kvasení pod 18°C sa naopak doba kvasenia predĺži na 7 dní.

Použitie do ovocného kvasu: posypte povrch kvasu a poriadne premiešajte.

Kvasenie je ukončené keď kvas prestane bublať

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YjQ2NmEx
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: