S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Mladinový koncetrát

546

naša cena 14,90 EUR
novinka
akcie

Chmeľ Aromatický

020

naša cena 12,00 EUR
akcie

194

naša cena 3,10 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 34% 50g balenie ? 28% 500g balenie ? 18% 250g balenie? 20%



Úvod » DESTILÁTY A VÍNO » Kvasnice do kvasov. » Whisky kvasnice Black Label TURO YEAST - 90g


        

Whisky kvasnice Black Label TURO YEAST - 90g

Kvasnice na 25L obilného alebo cukrového kvasu - 90g

 


0x
Dostupnosť: Dočasne nedostupné
Číslo produktu: 995
naša cena bez DPH : 4,62 EUR
naša cena s DPH (19 %):
5,50 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Whisky kvasnice Black Label TURBO YEAST

Kvasnice Black Label sú tepelne tolerantné turbo kvasnice, určené pre obilný cukrový aj ovocný kvas. 

1 balenie s prídavkom cukru stačí na 100L obilného cukrového alebo ovocného kvasu

Tolerancia na alkohol je 14 - 17%

Pokyny pro založení 25 litrů cukrového kvasu:
30 litrovú kvasnú nádobu umyte horúcou vodou. Dezinfekcia je nutná iba v prípade silného znečistenia. Označte na nádobe presnú úroveň objemu 25 litrov (ak nemá nádoba vlastnú stupnicu).

Do nádoby nalejte 5 litrov vriacej vody a pridajte 6 kg dextrózy. Zmes miešajte, kým sa dextroza úplne nerozpustí. Potom dopltňe zmes studenou vodou (15-20°C) do objemu 25 litrov a dobre premiešajte, aby bol roztok homogénny v celom objeme. Výsledkom by malo byť 25 litrov zmesi s teplotou 25-30°C.

Keď má zmes správnu teplotu, pridajte balenie kvasníc a miešajte tak dlho, kým se kvasnice nerozpustia. Zmes by mala mať mliečny vzhľad bez viditelných hrudiek. Potom nechajte zmes kvasiť pri izbovej teplote (20-25°C) po dobu 3-5 dní.

Zmes je možné nechať kvasiť aj pri teplote mezi 25 a 30°C, čím sa zrýchli doba kvasenia (cca 2 dni), ale v kvase se vytvorí viac prchavých a vedľajších látok. Pri kvasení pod 18°C sa naopak doba kvasenia predĺži na 7 dní.

Použitie do ovocného kvasu: posypte povrch kvasu a poriadne premiešajte.

Kvasenie je ukončené keď kvas prestane bublať

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MmVlOWNkMD
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: