S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Fermentačný uzáver

522

naša cena 2,80 EUR
akcie

Kvasnice vrchné OGA

462

cena pred zľavou 2,70 EUR
naša cena 1,89 EUR
akcie
zľava 30 %

Aromatický chmeľ.

958

naša cena 0,90 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » KVASNICE » Kvasnice do pálenkových kvasov » Whisky kvasnice - Still spirits


        

Whisky kvasnice - Still spirits

Still spirits kvasinky na výrobu whisky

 

novinka


0x
Dostupnosť: Dočasne nedostupné
Číslo produktu: 792
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 4,08 EUR
naša cena s DPH (20 %):
4,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

Still spirits kvasinky na výrobu whisky WHISKY DISTILLERʾS YEAST

Špeciálne aktívne sušené whisky kvasnice SACCHAROMYCES CEREVISIAE sú jedny z najpoužívanejších kvasiniek pri výrobe whisky. Vyznačujú sa silnou a autentickou arómou a vysokou toleranciou na alkohol. Sú to veľmi odolné kvasinky s rýchlou a kvalitnou fermentáciou a znižujú riziko infikovania baktériami.

Flokulácia (vločkovatenie): nízke

Tolerancia na alkohol: 15%

Vhodné pre: všetky druhy whisky

Množstvo: na 25 litrů

Návod: Nasypte do kvasu a nechajte kvasiť pri teplote 20°-28°C.

Zloženie: sušené kvasinky, kvasinková výživa, enzým amyloglukosidáza, protipenivé činidlo, vitamíny, minerály.

POZNÁMKA: Kvasnice sú určené k výrobe alkoholu tradičným spôsobom, tj. z obilia.

 

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

NDc4MjlmZ
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: