S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Aromatický chmeľ.

958

naša cena 0,90 EUR
akcie
bežná cena 5,20 EUR
naša cena 4,50 EUR
novinka
akcie
naša cena 4,71 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » KVASNICE » Mangrove Jack's M15 "Empire Ale"


        

Mangrove Jack's M15 "Empire Ale"

Vrchné kvasnice.

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 626
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 3,25 EUR
naša cena s DPH (20 %):
3,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Mangrove Jack 's M15 Empire Ale

Vrchné kvasnice určené pre anglické plné pivá
American Amber, Scottish Heavy, Sweet Stout atď.
Pri dodržaní odporúčanej teploty dávajú pivo s plným telom a bohatou vôňou tmavého ovocia.

Rozsah pracovných teplôt 18-22 ° C
Sedimentácia stredná až vyššia
Prekvasenie stredná až vyššia

Použitie: Najskôr namočiť kvasnice do čistej, sterilnej vody pri teplote 23 ° C. Množstvo tekutiny by malo byť 10x väčšie než je váha kvasníc. 15-30 min. ľahko miešať. Ďalej ďalších 30 minút miešať. Až teraz sú kvasnice vhodné na kvasenie a pre použitie v kvasnej nádobe.
Alternatívne použitie: sušené, rozdrobené kvasnice sa pridajú priamo na povrch sladiny do kvasnej nádrže. Dôležité je, aby teplota bola cez 20 ° C. Kvasnice je nutné rovnomerne rozdeliť, aby sa nerobili hrudky. Počkať 30 minút a potom všetko veľmi dôkladne premiešať.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

NDkxMTRjO
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: