S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

naša cena 23,00 EUR
novinka
akcie
top produkt

Thermo-box s výpustným ventilom

908

naša cena 55,00 EUR
akcie

Čiridlo piva.

422

naša cena 4,90 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%




        

Kvasnice PAY7 100g

Vrchné kvasnice Pale ale

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 304
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 13,33 EUR
naša cena s DPH (20 %):
16,00 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Vrchné kvasnice PAY7 (pale ale yeast)

Najlepší univerzálny kmeň svetových kvasníc.

Fermentácia teplota 15-25 ºC.

Optimálna teplota kvasenia je:
15-18 ºC potom dávajú chuťový profil ako slávne US West Coast,
20-22 ºC potom dávajú chuťový profil ako Nottingham,
24-26 ºC potom dávajú chuťový profil ako T-58.

Tolerancia k alkoholu viac ako 12%.
Môžeme ich použiť aj pre silné a archívne pivá od 7,8%.
Použitie: kvasnice nasypte do vydezinfikovaného pohára s teplou vodou s lyžičkou dextrózy (26 ° C + / - 3 ° C a nechajte 30 minút napučať.

Potom kvasnice prevzdušníme prelievaním s pohára do pohára, aby sme ich prevzdušnili (kvasnice potrebujú kyslík k svojmu životu, je to živý organizmus)

Keď sa vytvorí pena to značí že kvasnice sa naštartovali a začali požierať cukor a produkovať alkohol.

Naštartované kvasnice môžeme vyliať do fermentačnej nádoby.
Dátum expirácie na obale.
Čistá hmotnosť: 100 g

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

YzNjYjZk
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: