S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

bežná cena 5,20 EUR
naša cena 4,50 EUR
novinka
akcie

Aromatický chmeľ

221

naša cena 13,00 EUR
akcie

Kvasnice vrchné OGA

462

cena pred zľavou 2,70 EUR
naša cena 1,89 EUR
akcie
zľava 30 %

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » MEDOVINA » Medovina Chery 10l


        

Medovina Chery 10l

Medovina tradičná čapovaná

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 312
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 45,83 EUR
naša cena s DPH (20 %):
55,00 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

 

Medovina s  príchuťou chery, je zlatistý prírodný nápoj opojnej sladkastej chuti a jemného medového buketu. 

Svojím obsahu alkoholu, ktorý vzniká prírodným kvasením roztoku medu pomocou vínnych kvasiniek, sa tento nápoj zaraďuje medzi alkoholické nápoje z medu.

TIP: konzumujte chladenú s ľadom a plátkami citrusového ovocia alebo zohrievanú s ovocím počas dlhých zimných večerov.

OBSAH ALKOHOLU: 12% obj.

ZLOŽENIE: pitná voda, med, prírodná chery aróma, oxid siričitý, sorban draselný

SKLADOVANIE: skladujte mimo slnečného žiarenia

Medovina je najstarší alkoholický nápoj ktorý vyrobila samotná príroda. Naučte sa ju vyrábať aj doma pre vlastnú spotrebu. Receptov na výrobu medoviny je k dispozícii naozaj veľa a líšia sa hlavne v používaní rôznych príchutí z byliniek, korenín alebo ovocia. Tradičná medovina sa však robí len z medu, vody a kvasiniek. Aby medovina začala kvasiť treba na 1 l vody 350 až 500 g medu. Presné množstvo záleží od druhu medu a vašej predstavy aká sladká má medovina byť. Vodu s medom necháte zovrieť, aby sa med roztopil a odstránite vzniknutú penu z povrchu. Tento sladký a sterilný roztok ochladíme na 20-25°C a pridáme  kvasinky. O 24 až 48 hodín by mala medovina začať viditeľne kvasiť, čo bude trvať niekoľko týždňov. Dĺžka procesu záleží od množstva cukru v mede a teplote v miestnosti kde prebieha kvasenie. Konzumovať sa dá už medovinový burčiak.

Ten, kto si medovinu po dokvasení stočí do suda alebo demižóna a uloží si ju do chladu v pivnici sa po čase (cca 1 rok) dočká vyzretej a čírej Tradičnej medoviny.

Na výrobu domácej medoviny možete použit aj kvasnice z našej ponuky

Kvasinky na medovinu M 05 - Mangrove Jack's 

Kvasnice - Staropoľská medovina "TRÓJNIAK"

Výrobca medoviny je RKB s.r.o. Horná 37,974 01 Banská Bystrica Slovenská Republika

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ODgxZDRkY
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: