S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

naša cena 3,20 EUR
akcie

Aromatický chmeľ.

958

naša cena 0,90 EUR
akcie

Škótská Whisky

571

naša cena 1,90 EUR
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 40% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 16%



Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » MLADINOVÉ KONCENTRÁTY » MANGROVE JACK » M.J. TRADITIONAL » Mangrove Jack's - CROSSMAN'S GOLD LAGER


        

Mangrove Jack's - CROSSMAN'S GOLD LAGER

Tradičný zlatistý ležiak

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 1066
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 14,92 EUR
naša cena s DPH (20 %):
17,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Uvartesipivo 

Mangrove Jack's - CROSSMAN'S GOLD LAGER tradičný zlatistý ležiak s čistou

arómou a s jemnými náznakmi vanilky a medu.

ABV obsah alkoholu približne: 4,4%

IBU: 18 - 24

Optimálna teplota kvasenia: 20 - 25 ° C 

Príprava: 23 L

Potrebný kvasný cukor: 1,2 kg čistého tekutého sladového výťažku, 1 kg maltózy alebo 1 kg

dextrózy.

Farba 5-6 EBC

Horkosť 20-25 IBU pri zriedení na 20 litrov

K výrobku doporučujeme zakúpiť maltózu alebo dextrózu alebo sladový výťažok.

NÁVOD NA PRÍPRAVU:

Vyčistite a vysterilizujte celé vybavenie prípravkom Chempro-oxi

Odlepte  sáčok s kvasnicami zo spodu vrecka a zatiaľ ho odložte bokom (možete urobiť štartér)

Postavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.

Otvorte sáčok a nalejte extrakt do čistej fermentačnej nádoby.

Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby.

Pridajte 1kg kvasného cukru a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.

Dolejte až do objemu 20-23 litrov studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod

25 ° C, potom môžete pridať kvasnice  zo sáčku počkajte 20-30 minút a dôkladne premiešajte.

Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.

Fermentácia: do 12 hodín by mala nastať fermentácia, ktorá baude trvať 5-10 dní.

Kontrolujeme hustotu hustomerom.

Vykvasené pivo stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vhodte do fľaše fermentačný drops alebo

odmerkou dextrózu. Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (20-25° C) po 7 dní, kedy

prebieha

sekundárna fermentácia.

Fľaše s pivom preložte na chladné miesto na 14- 21 dní, do okamihu, kým je sa pivo nevyčíri a

kvasnice sa usadenia na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu

odporúčame ponechať, aspoň na 1-3 mesiace ležať.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

MmU1MWFmZD
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: