S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 GoPayVisa

  katalóg stránok

   tovar

   Jooble

TOVAR V AKCII

Sklenený liehomer 18cm

752

naša cena 5,90 EUR
akcie

Nealkoholický zázvorový nápoj

856

naša cena 7,50 EUR
akcie
naša cena 44,00 EUR
novinka
akcie

ANKETA

Aké balenie chmeľu vám najviac vyhovuje ?

100g balenie ? 41% 50g balenie ? 30% 500g balenie ? 14% 250g balenie? 15%



Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » MLADINOVÉ KONCENTRÁTY » MANGROVE JACK » M.J. TRADITIONAL » Mangrove Jack's - CROSSMAN'S GOLD LAGER


        

Mangrove Jack's - CROSSMAN'S GOLD LAGER

Tradičný zlatistý ležiak

 


0x
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 1066
Nemožno uplatniť zľavový kupón
naša cena bez DPH : 14,92 EUR
naša cena s DPH (20 %):
17,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Uvartesipivo 

Mangrove Jack's - CROSSMAN'S GOLD LAGER tradičný zlatistý ležiak s čistou

arómou a s jemnými náznakmi vanilky a medu.

ABV obsah alkoholu približne: 4,4%

IBU: 18 - 24

Optimálna teplota kvasenia: 20 - 25 ° C 

Príprava: 23 L

Potrebný kvasný cukor: 1,2 kg čistého tekutého sladového výťažku, 1 kg maltózy alebo 1 kg

dextrózy.

Farba 5-6 EBC

Horkosť 20-25 IBU pri zriedení na 20 litrov

K výrobku doporučujeme zakúpiť maltózu alebo dextrózu alebo sladový výťažok.

NÁVOD NA PRÍPRAVU:

Vyčistite a vysterilizujte celé vybavenie prípravkom Chempro-oxi

Odlepte  sáčok s kvasnicami zo spodu vrecka a zatiaľ ho odložte bokom (možete urobiť štartér)

Postavte sáčok do horúcej vody na 15 minút.

Otvorte sáčok a nalejte extrakt do čistej fermentačnej nádoby.

Uvarte 3L vody a pridajte ich do fermentačnej nádoby.

Pridajte 1kg kvasného cukru a dôkladne miešajte, kým sa nerozpustí.

Dolejte až do objemu 20-23 litrov studenej vody a premiešajte. Kontrolujte teplotu vody, až padne pod

25 ° C, potom môžete pridať kvasnice  zo sáčku počkajte 20-30 minút a dôkladne premiešajte.

Uzavrite fermentačnú nádobu a kvasnú zátku naplňte vodou.

Fermentácia: do 12 hodín by mala nastať fermentácia, ktorá baude trvať 5-10 dní.

Kontrolujeme hustotu hustomerom.

Vykvasené pivo stočte pivo do fliaš alebo súdka. Pred stáčaním vhodte do fľaše fermentačný drops alebo

odmerkou dextrózu. Uložte fľaše, alebo súdok na teplom mieste (20-25° C) po 7 dní, kedy

prebieha

sekundárna fermentácia.

Fľaše s pivom preložte na chladné miesto na 14- 21 dní, do okamihu, kým je sa pivo nevyčíri a

kvasnice sa usadenia na dne. Po vychladení je pivo pripravené na konzumáciu, napriek tomu

odporúčame ponechať, aspoň na 1-3 mesiace ležať.

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Vytvorené systémom www.webareal.sk

ZGJiZ
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: