Úvod » SUROVINY NA VÝROBU PIVA » KVASNICE » Vrchné kvasnice pivné » Kvasnice BW11
BW11
Nemecký kmeň kvasníc na výrobu pšeničného piva.
Teplota fermentácie 16-26 ° C.
Tolerancia k alkoholu 7,7%
Použitie: kvasnice nasypte do vydezinfikovaného pohára s teplou vodou a 1-2 lyžičkamidextrózy alebo maltózy (26°C + / - 3 ° C) a nechajte 30 minút napučať.
Potom kvasnice prevzdušníme prelievaním s pohára do pohára, aby sme ich prevzdušnili
(kvasnice potrebujú kyslík k svojmu životu, je to živý organizmus)
Keď sa vytvorí pena to značí, že kvasnice sa naštartovali a začali požierať cukor
a produkovať alkohol.
Naštartované kvasnice môžeme vyliať do fermentačnej nádoby.
Dátum expirácie na obale.
Čistá hmotnosť: 10 g